UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BU İDDİA ÇOK KONUŞULUR!.. TÜRK POPUNUN KRALI KİM?..

TRT Müzik'te "Farklı Sahne" adlı programını yapmaya başlayan Akçıl'ın ilk konukları Serdar Ortaç ve Otilia oldu. Konuklarıyla birlikte program öncesi kamera karşısına geçen Akçıl, iddialı sözlere imza attı.

BU İDDİA ÇOK KONUŞULUR!.. TÜRK POPUNUN KRALI KİM?..

TRT Müzik'te "Farklı Sahne" adlı programla ekranlarda fark yaratmaya başlayan Sinan Akçıl’ın ilk konukları, Serdar Ortaç ve bir dargın bir barışık aşk yaşadığı Otilia oldu.

Yaz aylarında aşkları ile oldukça gündem olan Sinan Akçıl ile Rumen şarkıcı Otilia, ayrıldıklarını açıklamalarının ardından, ekranlar için yeniden bir araya geldiler.

İDDİALI SÖZLER, BİRBİRİNDEN ÇARPICI AÇIKLAMALAR…

Canlı yayın öncesi kamera karşısına geçtiler ve birbirlerine övgüler yağdırdılar.

Serdar Ortaç’tan popun kralı olarak bahseden Sinan Akçıl, “Herkes popun kralını başkaları olarak adlandırır ama benim için popun kralı Serdar Ortaç’tır.” dedi.

Ortaç’ın, “Sinan’a baktığım zaman kendi gençliğimi görüyorum.” sözleri üzerine ise Akçıl, “Demek ki ben de ileride popun kralı olacağım.” dedi.

Sinan Akçıl, Otilia’yı yaşadıkları inişli çıkışlı dönemden sonra tekrar yanında gördüğü için mutlu olduğunu dile getirdi.

Serdar Ortaç’ın ise bu söylem karşısında şaşırarak Otilia’ya “Bu inişli çıkışlı dönemden benim neden haberim yok?” diye sordu.

Otilia ise yapıştırdı cevabı!

Sinan çok problem! Çok kızlar…

Sevgilisinin bu sözleri üzerine Sinan Akçıl, bakın neler söyledi!

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERsinan akçıl  serdar ortaç