UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KADİR İNANIR’IN DOKTORU; FELÇ KALMA RİSKİ OLDUĞUNU SÖYLEDİ!

Kadir İnanır'ın son durumuyla ilgili yeni bir açıklama geldi. Türk sinemasının yaşayan efsanelerinden Kadir İnanır kısa bir süre önce hastaneye kaldırılmıştı. Beyninde pıhtı atması tespit edilince acilen ameliyata alınmış ve daha sonra da sağlık durumunun iyi olduğu açıklanmıştı.

KADİR İNANIR’IN DOKTORU; FELÇ KALMA RİSKİ OLDUĞUNU SÖYLEDİ!

Yeşilçam’ın usta ismi Kadir İnanır’ın tıkalı damarlarından birine stent takılmış, diğeri için ise ikinci bir ameliyat geçireceği açıklanmıştı.

İkinci ameliyatı gerçekleştirecek olan Prof. Dr. Ergun Demirsoy, önceki gün Ataşehir’de düzenlenen bir etkinlikte gazetecilerin sorularını yanıtladı.

“AMELİYATTA DA FELÇ KALMA RİSKİ VAR”

Demirsoy, önümüzdeki hafta olması planlanan ikinci ameliyatın risklerinden söz etti: “Yaptığımız tahlillerde beyne giden şah damarında ciddi bir hasar tespit ettik. Daha sonra felç riskiyle karşılaşmaması için o damarı temizleyeceğim. Ancak beyne giden bir damar olduğu için operasyon sırasında da felç kalma riski var. O nedenle çok dikkat edilmesi lazım ama en iyi şekilde halledeceğiz. Ameliyat öncesi tüm hazırlıklar yapıldı. Kadir Bey’i dinlenmesi için evine gönderdik, önümüzdeki hafta ameliyatı gerçekleştireceğiz”

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERKADİR İNANIR