UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ESİN ÖVET ÖNCE KANKASI ÖZGE ULUSOY’U YEDİ, SONRA DA KENDİNİ!!!

TV dünyasında ilginci gelişmeler yaşanıyor. Ancak ekranlar bu kez böylesi az yaşanır cinsten ve bir “yer kapma” savaşına sahne oldu. İşte Kanal D’de yaşanan olay gelişmeler…

ESİN ÖVET ÖNCE KANKASI ÖZGE ULUSOY’U YEDİ, SONRA DA KENDİNİ!!!

TV dünyası acayip bir dünya…

Ekrana çıkmak her dönem cazibesin korurken, ekranda yer bulma savaşında artık dost-düşman tanınmaz hale gelindi.

Ve bunun en son örneği Kanal D’de hafta içi her sabah yayınlanan Magazin D programında yaşandı.

Habertürk’te çalışan Esin Övet, Kanal D’deki programın yapımcısıyla görüşüp Magazin D’nin sunucusu Özge Ulusoy’un ayağını kaydırdı.

Övet, aslında Özge Ulusoy’a çaktırmadan deneme amaçlı olarak Magazin D’nin bir programına konuk olarak katılmıştı. Ancak o program da hiç iyi rating almamıştı.

Fakat 5 yıldır ekranda olamayan daha önce ekranda yaptığı senaryolu haberler ve kurgular ve de sürekli olarak birlikte olduğu kişinin mekanlarının PR’ını yapması yüzünden 5 yıldır TV kanallarından sürekli “Red” cevabı alan Esin Övet, ne yapıp edip Magazin D yapımcılarının kanına girmeyi başardı. Çünkü zaten program da şu sıralar çök kötü gidiyordu.

Kanal Özge Ulusoy’u gönderip yerine Esin Övet ve birlikte belirleyecekleri kişilerle bir masa programına geçme düşüncesine girdi.

İşte bu sırada yine umulmadık bir şey oldu ve Özge Ulusoy’un ayağını kaydırmayı başaran Esin Övet’e bu kez çalıştığı gazete bu program için izin vermedi.

Sonuçta o arada ismi geçen iki kişi daha vardı, Cenk Eren ile Sema Denker… Artık bu konuda yola çıkıldığı için 5 Mart’tan itibaren bir ay süre ile ikisiyle bir masa programı yapılmasına karar verildi.

Şayet program rating alırsa, bu şekilde devam edileceği, almazsa başka bir deneme yapılmadan Lifetime kanalı gibi sabah magazin programı yapmaktan vazgeçileceği öğrenildi. Bilindiği gibi Lifetime, aslında iyi ses getirmesine rağmen programla ilgili yapımcının ücretlerini ödememiş, aralarında ihtilaf çıkmış ve program da cuma günü bitmişti.

Bu arada yeni programın da tutmama ihtimaline karşın Kanal D’de Magazin D programının yapımcılarına ayrıca “Siz bir yandan Yemekteyiz programının bir benzerini yapın… Ama TV 8’dekinin aynısı olmasın, gelin ve kaynanalar arasında geçsin ama programın kurgusu aynı şekilde olsun” denildi. Bunun da çalışmalarına hemen başlandı.

Bilindiği gibi TV 8’deki Yemekteyiz programı, şu anda TV 8’in gündüz kuşağının iyi giden tek programı…

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERESİN ÖVET  ÖZGE ULUSOY