UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ERDOĞAN'IN 3 GOLE İMZA ATTIĞI AYAKKABIYI DA "LİG" ÜRETTİ!..

Türkiye’nin ilk yerli spor markası “Lig”, futbol malzemesi konusunda oldukça iddialı. Futbolla ilgili her türlü ürünü üretebildiklerini söyleyen “Lig” markası Yönetim Kurulu Başkanı Berke İçten, bu işte tecrübeli olduklarını dile getirdi.

ERDOĞAN'IN 3 GOLE İMZA ATTIĞI AYAKKABIYI DA "LİG" ÜRETTİ!..

Türkiye’de 1200’e yakın satış bayisi bulunan “Lig”, sınırları açtı.

Lig markası Yönetim Kurulu Başkanı Berke İçten yurtdışında 8 ülkeye ihracat yaptıklarını söylerken, futbol malzemesi konusunda oldukça iddialı olduklarını da dile getirdi.

Berke İçten futbolla ilgili A’dan Z’ye her türlü ürünü üretebildiklerini söylerken, bir yandan da Türk futbol liginde yabancı marka egemenliğinin olmasına sitem etti.

Yerli marka olan “Lig”i değil de, diğer yabancı markaları tercih eden takımlarımız için İçten, “Geçmişte Samsunspor, Boluspor, Altay SK, Şanlıurfaspor gibi takımları giydirdik. Profesyonel futbol takımlarıyla ilgili tecrübemiz var. Hatta Samsunspor, şampiyon olduğu sene bizim ürünlerimizi giymişti ama şu an ligimizde bir yabancı marka egemenliği var. Daha avantajlı şartları sunmamıza rağmen beklediğimiz ilgiyi takımlarımızdan alamıyoruz. Diğer markalardan geri kaldığımız bir durum yok, onlar ürün kalitesiyle değil tamamen marka özelliğiyle öne çıkıyorlar.” dedi.

Yurtdışında çok fazla takım giydirdiklerini söyleyen İçten, Kosova Ligi’nin 12 takımında 6’sının “Lig” giydiğini söyledi.

Özellikle milli takımımızın “Lig” giymesini beklediklerini belirten başkan, ürünlerini tanıtırken, Başakşehir açılış maçında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 3 gol attığı ayakkabıyı da özel olarak ürettiklerini söyledi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERlig