UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ECE GÜRSEL, SEDA SAYAN'A VERDİ VERİŞTİRDİ! "ÜZERİME OYNANIYOR"

Seda Sayan'ın "Sperm bankasına ne gerek var, inşaat işçileri var ya" sözlerine canlı yayında ses çıkarmayan Ece Gürsel, Instagram hesabından ateş püskürdü.

ECE GÜRSEL, SEDA SAYAN'A VERDİ VERİŞTİRDİ! "ÜZERİME OYNANIYOR"

Seda Sayan’ın yaşanan olay sonrası “Ece kesin bir dille böyle konuştu, ben de akıl verdim” tarzı açıklamalarına sinirlenen Ece Gürsel, sessizliğini bozdu.

İşte Ece Gürsel’in paylaşımı:

Sevgili takipçilerim, dostlarım ve basın mensubu arkadaşlarım; görüyorum ki; geçtiğimiz gün katıldığım programda ki, tatsız konu kapanacağına, beni toplum önünde rencide ettikleri yetmiyormuş gibi, özür dileneceğine; konuyu benim seçimlerime, bana akıl vermeye kadar getirmeye çalışanları gördükçe, bir kez daha bu piyasadan, arkasını bu kadar sağlama alanlardan, meydanda at oynatanlardan, iç görüsüzce ve dayanağı olmadan, “sadece” konuşanlardan sıtkım sıyrılmış durumda. Hukuki yollara dahi başvurma hakkım olduğu halde, hala, bir de üstelik programlara bağlanıp, “Ece kesin bir dille böyle konuştu, ben de akıl verdim, zengin biri olacağına, inşaat işçisi olsun, diyerek, onları övdüm aslında” diye, anlamsız konuşmalara devam edildiğini, sayfalarından hala daha paylaşım yapıldığını, “yok mühendis, doktor, holding sahibi” deseydim, birşey söylemeyeceklerdi, gibi yorumlar getirildiğini görüyor ve şaşkınlıkla takip ediyorum. Programı iyi izlerseniz, Youtube’a Ece Gürsel konuk “Seda Sayan 2. Kısım” yasarsanız bulabilirsiniz ki, 22. Dakikada, zaten “kesinlikle böyle bir şey düşünmediğimi, olursa olur, olmazsa hiç olmaz”, dediğim cümleler mevcut. Bana o muhteşem tavsiye verildiğinde, konuyu nasıl kapatmaya çalıştığım, “aşık olmadan yapamayacağım” da üstüne basa basa 2 kez söylenmiştir. Ve bunun üzerine de, “ne aşkı be!” denilmiştir. Bir de devamında hala, “onu zengin düşün” diye, rencide edici akıllar verilmeye devam edilmiştir. Bu konuşmalar üzerine, hala özür dileneceğine, özür beklenmiş, konu kapatılacağına, benim üzerime oynanmaya devam edilmiştir. Ayrıca benim seçimlerimi yargılamak, yorumlamak, üzerine “akıl vermeye çalışıyormuş” gibi göstermeye çalışmak, kimsenin üzerine vazife değildir. Bu konu hakkında karşı taraf yorum yapmaya devam ederse, hukuki yollara başvuracağımı belirtmek isterim. Konu, her ne şekilde anlaşılırsa anlaşılsın, karşı taraf tarafından, her ne ifade edilmeye çalışılırsa çalışılsın, her iki ifadede de “ ben” rencide edilmiş durumdayım. Allah’tan ki, Türk halkı neyin ne olduğunu gayet açık ve net görüyor ve yorumluyor. Gerisi RTÜK’e kalmış. Sevgiler.

Ece Gürsel

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERece gürsel  seda sayan