UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HÜSEYİN BAŞARAN: “ORAYI KENDİM İÇİN ALDIM AMA KIZIMI KOYACAĞIM!”

Acılı ailelerden yürek burkan mesajlar var...

HÜSEYİN BAŞARAN: “ORAYI KENDİM İÇİN ALDIM AMA KIZIMI KOYACAĞIM!”

Mina Başaran'ın cenazesi, 8 yıl önce hayatını kaybeden dedesi Faruk Başaran'ın mezarının yanına defnedilecek. Baba Hüseyin Başaran: “Orayı kendim için aldım ama kızımı koyacağım” dedi.

Kaza kurbanlarından Ayşe And'ın ailesi kızlarına “Ayşe'miz bize verilen bir hediye idin, sonsuz sevgiyle yaşadın, sonsuz sevgiyle uğurlanıyorsun. Yolun, mekânın ışıklarla dolu olsun. Allah'ın rahmeti üzerinden hiç eksilmesin. Tekrar buluşuncaya dek kuğu boyunlumuz” sözleriyle veda etti.

Ayşe And'ın nişanlısı ise “Canımın içi, biricik Ayşe'mi hayatının baharında, hayallerimizi yaşayacakken ebedi yolculuğuna uğurlamak zorunda kaldım. Hayatıma kattığı tüm güzellikler için teşekkür ederim. Ayşe seni çok seviyorum. Dualarım hep seninle” ifadelerini kullandı.

Liana Hananel'in ailesi cenazeye çelenk gönderilmesi yerine hayır kurumlarına ya da Liana Kalma Hananel anısına Ulus Okulu U.Ö.M.L'ye bağış yapılmasını istedi.

Jasmin Baruh Siloni'nin ailesi ise kızlarının ardından şu sözlerle veda etti: "Ailemizin gözbebeği, yaşam sevincimiz, biricik, aşkım, kızımız, ablam, canımız her şeyimiz Jasmin Baruh Siloni'yi elim bir uçak kazasında kaybettik. Acımız sonsuzdur."

Aslı İzmirli'nin ailesi de dileyenlerin Türk Eğitim Vakfı'na bağışta bulunabileceğini belirtti.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13