UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CANSU DERE, ENGİN AKYÜREK'LE İLGİLİ BAKIN NE DEDİ!..

Geçen günlerde kadrosunda Cansu Dere, Haluk Bilginer, Müjde Ar’ın da bulunduğu Şahsiyet dizisini, oyuncular ekipçe izlediler.

CANSU DERE, ENGİN AKYÜREK'LE İLGİLİ BAKIN NE DEDİ!..

Gösterim sonrası Cansu Dere’yle yaptığımız röportajda Cansu Dere, son dönemlerde adının aşk dedikodularına karıştığı Engin Akyürek hakkındaki sorulara cevap verdi.

Güzel oyuncu, muhabirlerin Engin Akyürek’le Suadiye’de görüştüğünüze dair haberler çıktı sorusuna karşılık; “Sizce? Ya neden yalan söyleyeyim? Bu birincisi, ben yalan söylemem. İkincisi de böyle bir şey varsa size gelene kadar da Engin’le ben bir şey yaşıyorsak birisi görüntülerdi. Yok böyle bir şey. Doğru bir haber değil, iki taraf da yalanladı takip ettiğim kadarıyla. Anlamış değilim nereden çıktığını.” diyerek çıkan haberlere tepkisini dile getirdi.

Muhabirlerin ikinizde yalanlamadınız sorusuna ise “Olmayan bir şey kısa sürede kapanır diye düşündüm kapanmadı! Yalan söylemem ben ya!” diyerek hakkında çıkan aşk haberlerine cevap verdi.

Cansu Dere, şu anda bir aşk yaşıyor musunuz sorusuna ise, “Yok sevgilim yok” diyerek çıkan haberlerle ilgili son noktayı koydu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERcansu dere  engin akyürek