UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

VATANIM SENSİN'DE BU AKŞAM NELER OLACAK?

Vatanım Sensin 49. yeni bölüm fragmanı izleyicileri çok heyecanlandırdı. Kanal D'nin fenomen dizisi Vatanım Sensin'de Cevdet'in Mehmet Akif'e yardım edip edemeyeceği merak konusu oldu.

VATANIM SENSİN'DE BU AKŞAM NELER OLACAK?

İşte Vatanım Sensin'de bu akşam yaşanacaklar...

Vatanım Sensin 49. yeni bölümüyle bu akşam Kanal D'de olacak. 

Konusu ve oyuncularıyla dikkat çeken Vatanım Sensin dizisinin her bölümü merakla bekleniyor. Cevdet ile Mehmet Akif güçlerini birleştiriyor. İşte yaşanacaklar...

Cevdet ile Mehmet Akif, yapılacak oylama öncesi harekete geçiyor!

Miralay Cevdet ve Mehmet Akif, Filippos'un Türkleri İzmir'den sürerek şehri ele geçirme planına engel olmak için güçlerini birleştirir. Sandıklar kurulup oylama başlamadan önce, Filipos'un zulmü yüzünden halkın kalbine yerleşen korkuyu yenmeleri gerekmektedir.

Hilal ve Leon'un sırrı ortaya çıkmış, iki genç aşklarının imkansızlığıyla yüzleşmiştir. Dahası Hilal'in Leon'un gidişiyle ilgili öğrendikleri durumu daha da zorlaştıracaktır. Öte yandan Yıldız ve Yakup arasındaki kriz de Yıldız'ın fevri bir hareketiyle derinleşir. Baytar'ın şehre sızdığını anlayan Filipos buna engel olmak için orduyu seferber ederken, zamanla yarışan Cevdet, İzmir'i tekrar ayağa kaldıracak Mehmet Akif'e yardım etmenin yeni bir yolunu bulmak zorundadır.



Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13