UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ESKİ BASKETBOLCU HAVALİMANINDA YAŞIYOR!

Bir dönem profesyonel olarak basketbol oynayan, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle sıkıntı günler geçiren Mehmet Şanlı, 1 aydır Atatürk Havalimanı'nda yaşıyor. ABD'ye gitmek isteyen ancak uçuş için gerekli evrakı bulunmayan Şanlı'nın yemek ihtiyaçlarını havalimanı çalışanları karşılıyor. Milli Takım'dan eski antrenörü oyuncunun, '17 yaşına geldiğinde dahi gece süt içmeden ve odasındaki TV’nin fişini çekmeden uyuyamadığı, ayrıca asla yere eğilmediğini' söyledi.

ESKİ BASKETBOLCU HAVALİMANINDA YAŞIYOR!

Eski basketbolcu Mehmet Şanlı, bir süredir Atatürk Havalimanı'nda yaşıyor.

Bir dönem profesyonel olarak basketbol oynayan ancak yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle sıkıntılı günler geçiren 23 yaşındaki Şanlı, yaklaşık 1 aydır, ABD'ye gitmek üzere geldiği Atatürk Havalimanı'nda kalıyor.

Uçuş için gerekli evrakı bulunmayan Şanlı, bugün uçuş ekranlarında sefer saatlerini kontrol ettikten sonra pasaport kontrol noktasına giderek görevlilere ABD'ye gitmek istediğini söyledi.

Şanlı'nın havalimanı personeline "Ben ABD'ye gitmek istiyorum. San Francisco'da basketbol oynamak istiyorum. Beni ne olur oraya gönderin' dediği öğrenildi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERBASKETBOLCU