UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÇİFTLİK BANK DAVASINDA KİLİT İSMİN YERİ TESPİT EDİLDİ!

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İstanbul Mali Şube Müdürlüğü ekipleri, Çiftlik Bank'ın Balıkesir'deki Bitcoin fabrikasını bastı.

ÇİFTLİK BANK DAVASINDA KİLİT İSMİN YERİ TESPİT EDİLDİ!

Operasyonda Çiftlik Bank'ın firari muhasebe sorumlusunun da aralarında bulunduğu 6 kişi gözaltına alındı.

Binlerce kişinin dolandırıldığı Çiftlik Bank soruşturmasında, daha önce düzenlenen operasyonlarda ele geçirilen dijital materyaller ve bilgiler doğrultusunda, Mali Şube Müdürlüğü ekipleri, Balıkesir'deki Bitcoin fabrikasının yerini tespit etti.

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile birlikte fabrika basıldı. Fabrikadaki Bitcoin'lere el konuldu. Flaş gelişme Yeri tespit edildi... Basıldı

Polis soruşturmada, Çiftlik Bank'ın firari muhasebe sorumlusunun da gizlendiği evi belirledi. Çiftlikbank organizasyonunda kurulan Fame Game Hayvancılık ile Çiftlik Bilgi İşlem isimli firmanın muhasebe işlemlerini takip eden K.K. mali müşavirlik ofisinde gözaltına alındı. Dolandırıcıkla bağlantılı 5 kişi daha gözaltına alındı. 6 kişinin emniyette sorguya alındığı bildirildi.

Çiftlik Bank'ın firari CEO'su Mehmet Aydın, basılan Bitcoin fabrikasında çekilen görüntülerini üyelerinin güvenini tazelemek için internetten paylaşmıştı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13