UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FUNDA ARAR SAHNEDE HEM COŞTU, HEM DE COŞTURDU!..

Türk müziğinin başarılı yorumcusu Funda Arar “Yoluma Düşen Şarkılar” turnesinin beşinci konserinde İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi'nde sahne aldı.

FUNDA ARAR SAHNEDE HEM COŞTU, HEM DE COŞTURDU!..

Ünlü şarkıcı Funda Arar, “Yoluma Düşen Şarkılar” turnesinin beşinci konserinde İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi'nde sahne aldı.

18 yıllık sanat hayatında biriktirdiği şarkılardan derlediği repertuvarı ile Bostancı Gösteri Merkezi'nde sevenleri ile buluşan Funda Arar, turnenin beşinci konserinde de performansı ile müzikseverlerden tam not aldı.

Biletleri günler öncesinden tükenen konser öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Funda Arar, turne boyunca oldukça güzel anılar biriktirdiğini, 'Yoluma Düşen Şarkılar' ile birlikte Türkiye'yi karış karış gezmeye devam edeceklerini dile getirdi.

İstanbul konserine Songül Sarpbaş imzalı üç farklı elbise ile çıkan Arar, bir muhabirin 'Moda Haftası asıl kapanışını bugün burada yapacak diyebilir miyiz?' sözlerine ise tebessüm ederek 'Bence de böyle bir şey söylersek kimseyi gücendirmiş olmayız herhalde.

Röportajın tamamı için alttaki linke tıklayın!

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERfunda arar