UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TÜRKAN ŞORAY, KADİR İNANIR’LA KÜS OLDUĞU İDDİASINA YANIT VERDİ!

Türk sinemasının sultanı Türkan Şoray, son olarak bir reklam filminde beraber kameraların karşısına geçtiği kızı Yağmur Ünal ile birlikte, Cengiz Semercioğlu’nun sorularını yanıtladı.

TÜRKAN ŞORAY, KADİR İNANIR’LA KÜS OLDUĞU İDDİASINA YANIT VERDİ!

Türkan Şoray ve kızı Yağmur Ünal, Cengiz Semercioğlu’nun sorularına oldukça samimi yanıtlar verdi.

Dizi yapımcılığı yapan Yağmur Ünal, annesinin bir “senaryo doktoru olduğunu” söylerken, Türkan Şoray ise kızına senaryo danışmanlığı yaptığını anlattı. Daha önce “Uzaklarda Arama” filminde yönetmen koltuğuna oturan Şoray, “Bir film daha çeker misiniz?” sorusuna, “O konuyu kapattım” diyerek yanıt verdi.

Türkan Şoray, Kadir İnanır’la ilgili de konuştu.

Geçmiş yıllardan beri Türkan Şoray ve Kadir İnanır arasında bir “evlilik polemiği” olduğuna yönelik haberler zaman zaman manşetleri süslüyor. Hatta bu polemikten ötürü yıllarca efsane filmlerde başrolü paylaşan Türkan Şoray ve Kadir İnanır’ın küs oldukları iddia ediliyordu. Bu küslük haberlerine Şoray, “Kim diyor? Hiç olmadı öyle bir şey.” diyerek son noktayı da bu röportajda koymuş oldu.

Öte yandan usta oyuncu, Şubat ayında beyninde pıhtı atması nedeniyle hastaneye kaldırılan Kadir İnanır’ı, hastalık sürecinde çok aradığını söylerken, bir önceki ameliyatında hastaneye gittiğini de belirtti. 


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERtürkan şoray  kadir inanır