UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BİR UÇANKUŞ KLASİĞİ! İŞTE İNENLER ÇIKANLAR LİSTEMİZ!..

UçanKuş’un olay yaratan İnenler ve Çıkanlar listesi yenilendi.

BİR UÇANKUŞ KLASİĞİ! İŞTE İNENLER ÇIKANLAR LİSTEMİZ!..

İNENLER:

 

1-EDİS: Olmadı mı olmuyor. Her yere reklamı asıldı, her yerde tanıtımları yapıldı ama son albümü kafadan çakıldı. Baştan beri iyi yerlere geleceği izlenimi veren ancak bir türlü level atlayamayan Edis, yeni albümünün başarısızlığıyla inenler listemizde ilk sırada…

2-BÜLENT ERSOY: Yıldızı o kadar düştü ki, hangi işe elini atsa bitti, gitti. Daha önce yer aldığı TV programlarında da olduğu gibi Popstar’ın inanılmaz düşük izlenme payları almasına sebep olan Bülent Ersoy’un kendini böyle harcamasına kimse anlam veremiyor. Ersoy, inenler listemizde ikinci sırada yer alıyor.

3-SİNAN ÖZEN: Bu kadar yetenekli, bu kadar tecrübeli olup da iki adım ileri gidememek… Meslektaşları sürekli ses getirirken, ne yapsa yerinde sayan Sinan Özen inenler listemizde üçüncü sırasında…

4-ZEYNEP MANSUR: Artık ismini hatırlayan var mı bilemiyoruz ama kendi kendini yok eden bir isim de Zeynep Mansur… Ne yaptığı, ne ettiği meçhul ve ünlüler dünyasında adeta çukura düşen bir isim olarak inenler listemizde 4. sırada yerini alıyor.

5-AYLA ÇELİK: Bir şarkıyla çıktı, bir şarkıyla bitti… Ayla Çelik kendine çok yazık etti. Bağdat şarkısıyla fırtına gibi esti ama adeta o fırtınanın yarattığı dalgalarda boğuldu, kayboldu ve inenler listemizde yerini aldı.

ÇIKANLAR:

 

1-VESTEL VENÜS SULTANLAR LİGİ: Spora olağanüstü renk getiren Vestel Venüs Sultanlar Ligi, bu sene gerçekten de dünyanın en iyi voleybol ligi olduğunu kanıtladı ve çıkanlar listemizin en başına yerleşti.

2-BEYAZ SHOW: 22 sene böyle bir şovu sürdürmek hiç kolay değil… Beyazıt Öztürk, enerjisini hiç düşürmediği şov programıyla çıkanlar listemizde ikinci sırayı aldı.

3-AZİZ YILDIRIM-ALİ KOÇ: Daha iki ay olmasına rağmen Türkiye’de en çok konuşulan seçim Fenerbahçe Başkanlığı seçimi… İki aday da faal ve aslında yaptıkları çalışmalarla Fenerbahçe’nin popülerliğine popülerlik katıyorlar. O nedenle hem Aziz Yıldırım, hem Ali Koç çıkanlar listemizin üçüncü sırasında…

4-JET SOSYETE: Olağanüstü eleştirmeye çalışanlar oldu ama tutarsız eleştirilere hiç aldırmadan aldı başını gitti. Türkiye film sektöründe çok önemli bir marka olan BKM’nin yapımı ve Gülse Bilse’nin yarattığı, oyuncularının müthiş performans sergiledikleri Jet Sosyete, çıkanlar listemizde dördüncü sırada…

5-UÇANKUŞ TV’DEKİ MAÇ YAYINLARI: Yaşama dair her konunun işlendiği programlara sahip olan UçanKuş TV, ardı ardına naklen maçlar yayınlamaya başladı. Fransa Milli maçlarının yanı sıra Ukrayna Ligi’nin en önemli maçlarını da naklen ekrana taşıyan UçanKuş TV, son dönemin en çok dikkat çeken TV kanalı oldu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERinenler çıkanlar