UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ESRA EROL'DAN MÜGE ANLI'YA JET YANIT!

Esra Erol, Müge Anlı'nın Beşiktaşlı futbolcu Tolga Zengin hakkındaki yorumlarına sert yanıt verdi.

ESRA EROL'DAN MÜGE ANLI'YA JET YANIT!

Dün yarıda kalan olaylı Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin ardından karşılaşmayı tribünde izleyen Müge Anlı'nın sabah programında yaptığı yorumlar çok tartışılmıştı.

Beşiktaş'ın yedek kalecisi Tolga Zengin'i eleştiren Anlı'ya, Esra Erol'dan geldi.

Siyah-beyazlı renklere gönül vermesiyle de bilinen Erol, gündüz kuşağında yayınlanan programında Anlı'nın sözlerine sert tepki göstererek şu ifadeleri kullandı:

"Gerçek taraftarları bir kenara bırakıp kendini bilmez holiganlara sesleniyorum. Hangi takım taraftarı olursanız olun sahadaki futbolcuya küfretme hakkına sahip değilsiniz. Unutmayın, o sahadaki insanın da duyguları var. Özellikle bir futbolcunun ölmüş annesine ve aile bireylerine küfretmek ne bizim geleneğimize ne de insanlığımıza sığar."

Müge Anlı şunları söylemişti: "Yöneticilere çok büyük görev düşüyor. Yöneticiler açıklamalarına dikkat edecekler. Futbolcular dönüp taraftarlara saldırmayacaklar. Sen futbolcusun, o taraftar orada olduğu için sen para kazanıyorsun. Taraftar her şeyi söyleyebilir ama sen futbolcu olarak taraftara dönüp saldıramazsın. Bunları yapanlar olduğu zaman meslekten men edilmesi lazım ki biz huzur içimizde çoluğumuzla çocuğumuzla gidip seyirler yapabilelim."

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLEResra erol  müge anlı