UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TÜRK TELEKOM ÇALIŞANLARI, SPOR OLİMPİYATLARINDA BULUŞTU!..

Türk Telekom çalışanlarının katıldığı spor olimpiyatları sona erdi.

TÜRK TELEKOM ÇALIŞANLARI, SPOR OLİMPİYATLARINDA BULUŞTU!..

Türk Telekom, spor yapma alışkanlığı kazandırmanın yanı sıra takım ruhunu canlı tutma amacıyla çalışanlarını, spor olimpiyatlarında buluşturdu.

Müsabakalarda Türk Telekom ve grup şirketlerinden oluşan çalışan ve yöneticiler, 6 farklı spor dalında mücadele ederek zirve için yarıştı.

Türk Telekom Ankara Genel Müdürlük Spor Tesisleri'nde düzenlenen müsabakalarda, çalışanlar fair play ruhu içinde sahada mücadele ederken farklı birim ve kentlerdeki Türk Telekom ailesiyle ile tanışma fırsatı yakaladı.

Türk Telekom Spor Olimpiyatları'nda futbol, basketbol, voleybol, tenis, satranç ve masa tenisi branşlarında mücadeleler sergilendi. Türk Telekom'dan 101 takım ile 683 çalışanın, iştirak şirketlerden 17 takımdan 120 kişinin yer aldığı olimpiyatlarda, kazanan takımlar madalya ve kupalarını aldı.

Gerçekleşen final müsabakalarında, Türk Telekom yöneticileri, ünlü futbolculardan oluşan takımla gösteri maçında kozlarını paylaştı. Tugay Kerimoğlu ve Oğuz Çetin'in katıldığı takımlar ile karşılaşan yöneticiler, müsabakadan 10-6 galip ayrıldı.

Türk Telekom Spor Olimpiyatları'nda, bölgelerinin takımını temsil edecek takımı oluşturmak amacıyla şubat-nisan aylarında düzenlenen bölge içi turnuvalara, yaklaşık 5 bin Türk Telekom çalışanı katılım sağladı. Ankara Genel Müdürlük Kampüsünde 4 gün süresince devam eden organizasyonda, 160 karşılaşmada 45 hakem görev alırken, sporcular 6 saha ve salonda galibiyet için ter döktü.

Basketbol ve voleybol erkeklerde Ankara Genel Müdürlüğü şampiyonluğa ulaşırken, voleybol kadınlar, voleybol erkekler, halı saha futbol ve masa tenisi turnuvalarında İstanbul Genel Müdürlüğü şampiyon oldu.

Kort teniste İstanbul Bölge Müdürlüğü satrançta ise İzmir Bölge Müdürlüğü takımları şampiyonluğa ulaşan diğer ekipler olurken, törende en centilmen sporcular da ödüllendirildi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERtürk telekom