UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

AYNUR TÜMEN’İN KALEMİNDEN “LEJYONERİN KIZI MİNA”NIN HİKAYESİ!..

Bir yaşam koçu olarak binlerce danışanı oldu Aynur tümen’in… Sordu, dinledi, tavsiye verdi, danışanlarının dert ortağı oldu… En sonunda dinlediği gerçek hikayeleri, kitaplaştırmaya karar verdi ve ilk romanı “Lejyonerin Kızı Mina”yı çıkardı.

AYNUR TÜMEN’İN KALEMİNDEN “LEJYONERİN KIZI MİNA”NIN HİKAYESİ!..

Profesyonel yaşam koçu olan Aynur Tümen’in mesleğini icra ederken duyduğu “Ah, Aynurcuğum, benim hayatım bir roman olur.” cümlesinin verdiği ilhamla, yaşanmış bir hayattan kopup gelen, uzun yıllar ve hatırı sayılır bir emeğin sonucunda ortaya çıkan bir kitap.

Her hayat bir cevherdir aslında. Doğduğumuz yerin şartları, yaşadığımız çevre bizi içimizdeki cevherden çoğu zaman uzaklaştırsa da Sema’nın hayalleri bir bir gerçekleşirken her hayal için bir gerçeğin feda edilişini, ödenen bedelleri görüp şaşırabilirsiniz.

Aşkın kanatlarında yeniden doğuşun ve kendini keşfedişin, ölümün kıyısından zirveye yükselişin masalsı serüvenine tanıklık edeceğiniz ve belki biraz korkacağınız bu satırların sonunda hayallerinizin peşinden gidecek ve içinizdeki cevheri ortaya çıkaracak cesareti Mina’nın azminde ve tutkusunda bulacaksınız.

Kitaptan;

“15 uzun yıl geçmişti o yağmurlu akşamın üzerinden. Neden? Niçin? Yaşamın karşı gelinmez akıntılarına, bizleri hangi görünmez güçler atıyor? Geriye yolu olmayan, hep ileriye doğru, hep aynı kaderin çizgisinde akan çalkantılı sular…”

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERaynur tümen