UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GİZEMLİ SESLERİN GELDİĞİ TÜNELE GİRDİ!.. SONUÇ ÜRKÜTÜCÜ!..

ABD'de doğaüstü olayları araştıran adam, geceyi hakkında gizemli iddialar olan bir tünelin içinde geçirdi. Sorduğu soruya telsiz yardımıyla cevap almayı başaran adam, o anları anbean görüntülemeyi de başardı.

GİZEMLİ SESLERİN GELDİĞİ TÜNELE GİRDİ!.. SONUÇ ÜRKÜTÜCÜ!..

Paranormal olayları araştırmasıyla bilinen Xaver Hunter isimli adam, ABD'nin Nevada eyaletindeki Lake Mead Gölü çevresindeki bir tünelde yaptığı araştırmada gizemli bir ses kaydetti.

Tünele girip orada biri olup olmadığını soran adam, ses kayıt cihazının telsiz yardımıyla aldığı kayıtta "Carol" ismini duymayı başardı.

BÖLGE İLE İLGİLİ GİZEMLİ İDDİALAR VARDI

İnsanların ölü bedenlerin bulunduğunun iddia edildiği ve bir kadının gece dolaşırken görüldüğü bu bölgede araştırmalar yapan adam, geceyi bir tünelde geçirmeye karar verdi. Bölgenin çok fazla cinayete ev sahipliği yaptığını anlatan Xaver, bazı insanların bu tünellerden geçerken sesler duyduklarını iddia etmeleri üzerine yaptığı araştırmanın sonucunu yayınladı.

Bu dünya ile diğeri arasında sıkıştığını düşündüğü kişiye seslenen adam aldığı cevap sonrası şaşkınlığını gizleyemediği görüldü.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERparanormal  tünel  ses  xaver hunter