UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SOSYAL MEDYANIN EN GÖZDE ÇİFTİ PUCCA İLE SERHAT BOŞANIYOR MU?

Pucca adıyla tanınan sosyal medya fenomeni ve yazar Selen Pınar Işık ile eşi Osman Karagöz evliliklerini sona erdirme kararı aldı. Boşanma kararını Işık sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Sonrasında ise bu paylaşımını sildi.

SOSYAL MEDYANIN EN GÖZDE ÇİFTİ PUCCA İLE SERHAT BOŞANIYOR MU?

Son zamanlarda ünlüler dünyasından boşanma haberleri arka arkaya geliyor. İşte bir haber daha…

Pucca adıyla tanınan sosyal medya fenomeni ve yazar Selen Pınar Işık ile eşi Osman Karagöz, sosyal medyada yüzbinlerce takipçisi olan en gözde çiftlerdendi.

1 yaşında Batı adında bir oğulları olan çiftten Selen Pınar Işık’ın, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı ayrılık paylaşımı ile çiftin hayranları adeta şoke oldu.  

Pucca paylaşımında şu sözlere yer verdi; "Öncelikle bunu buradan açıklamak dünya saçması onu söylemek istiyorum.  Osi ile evliliğimizin artık sonuna geldik. İnanılmaz direndim, yemin ederim çok uğraştım ama yok olmadı. Gerçekten olmadı... Bazen sevgi yetmiyor. Zaten çok uzun zamandır farkındasınızdır yalnızdım. Eminim çok eğlenceli bir baba, çok güzel bir ebeveyn, Batı’nın en yakın arkadaşı olacak. O konuda asla şüphem yok. Ama karı koca olarak ikimiz sınıfta kaldık maalesef... Benim de onun da çok hatalarımız oldu. Sizden tek ricam bu süreçte ne olur beni üzmeyin, zaten boru değil bitiyor her şey. İnsan evinden orta sehpayı bile atarken bin kez düşünüyor... Bin kez değil, milyon kez düşündüm. Ve hepsinin sonu, ayrılığa vardı... En azından bana güzel şeyler söyleyin, güçlü kadın hikayeleri anlatın. Kendinizden örnek verin.. Çünkü bu karar benim ya da onun için değil; Batı için. Bazen olmuyor… Gerçekten olmuyor. Sonuna kadar aşık ol, çabala, Çırpın, yok! Onun için de aynı şekilde bu arada.. Bunu buradan yazmak deli saçması ama osursam kitapta, blog yazısı olarak yazan bir insan olarak sanırım gerekli. Bu canavarı kendim yarattım, şimdi sonucuna katlanmalıyım. "

Selen Pınar Işık’ın yapmış olduğu bu paylaşımı, sonra kaldırması ise akılları karıştırdı.

İşte Pucca’nın kaldırdığı o paylaşım:

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERpucca  serhat osman karagöz  boşanma