UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: IMF'YE BORCUMUZ YOK AKSİNE BORÇ İSTEDİLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan Malatya'da düzenlenen iftar programında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan; 'Zeytin Dalı Harekatı'nda Afrin'de 4 bin 500 teröristi etkisiz hale getirdik.' dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: IMF'YE BORCUMUZ YOK AKSİNE BORÇ İSTEDİLER

Erdoğan, 'IMF kapılarında birkaç milyar dolar için  yalvaran bir ülkeden insani adımlarda dünya birincisi bir Türkiye'ye kavuştuk.  Hatırlayın 23,5 milyar dolar IMF'ye borcumuz vardı, bunu ödedik, en son 2013,  sıfırladık. Bizim şimdi IMF'ye borcumuz yok. Tam aksine onlar bizden borç istedi.  Biz de arkadaşlara 'Verin.' dedik. Ne istiyorlardı? 5 milyar avro. Baktılar ki bu  çılgın Türkler bize borç verecek, vazgeçtiler.' dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Zeytin Dalı  Harekatı'nda Afrin'de 4 bin 500 teröristi etkisiz hale getirdik." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malatya Saray Havuzbaşı Restoran'da düzenlenen  TESK Esnaf İftarı'na katıldı.

Buradaki konuşmasına iftar sofrasında Malatyalılarla bir arada  olmaktan duyduğu bahtiyarlığı ifade ederek başlayan Erdoğan, bu buluşmanın  gerçekleşmesinde emeği geçen Gümrük ve Ticaret Bakanlığı ile Türkiye Esnaf ve  Sanatkarları Konfederasyonuna (TESK) şükranlarını sundu.

İftar sofralarını kendileriyle paylaştıkları için tüm katılımcılara  teşekkür eden Erdoğan, "Biliyorsunuz güzel bir kelam-ı kibardır, 'Muhabbetten  Muhammed oldu hasıl, Muhammed'siz muhabbetten ne hasıl?' Bu sofrayı bir muhabbet  sofrası olarak görüyorum." diye konuştu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERCUMHURBAŞKANI  ERDOĞAN  ŞEHİT