UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ECE ERKEN VE DEMET ŞENER ARASINDA SULAR DURULMUYOR!

Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programında canlı yayın esnasında birbirine giren Ece Erken ve Demet Şener arasındaki polemik devam ediyor.

ECE ERKEN VE DEMET ŞENER ARASINDA SULAR DURULMUYOR!

Eski manken Demet Şener, popçu Demet Akalın için ""Yıllarca üzerimden prim yaptı, mağdur numarasıyla. Susmak yok artık. Yeter" sözlerini dile getirince, konu 'Söylemezsem Olmaz' programında masaya yatırılmıştı.

Programın yorumcularından Ece Erken, "O dönem çok iyi hatırlıyorum Demet Akalın'ın eşyaları evden atıldı" sözlerini dile getirince Şener, canlı yayına telefonla bağlanmıştı.

Demet Şener, Ece Erken'in sözlerine karşılık " Birilerinin maşalığını yapıyor" deyince ortalık karışmış ve hararetli bir tartışma yaşanmıştı.

Yaşanan olayların ardından Demet Şener, Ece Erken'i 'kale almadığını' dile getirmişti.

Erken de Şener'in açıklaması üzerine şu sözleri dile getirdi: "Çok doğru söylemiş. Çünkü biz birbirimizi tanımıyoruz. Alakam olmayacak bir insan. Görsem merhaba demem. Tanımıyorum çok doğru söylemiş. Ama öyle bir söylüyor ki karşı taraf onu dikkate alıyor da o almıyormuş gibi. İki taraf için de aynı şey geçerli. Allah yolunu açık etsin. "

Ece Erken, "Benim de çalışmadığım dönem oldu ama kimseye sarmadım öyle bir dönemde. Saygı duymak lazım. O yüzden söyleyecek bir şey yok" sözlerini de ekledi.

Demet Şener, Ece Erken'in sözlerine karşılık "Başka hiçbir şey konuşmuyor. Hayatta hiç cevap veremeyeceğim bir şey yok. Veremeyenler düşünsün bombayı patlattım" dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERece erken  demet şener  demet akalın