UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

VALİDEN AÇIKLAMA! LEYLA’NIN ÖLÜMÜYLE AYRINTILAR ORTAYA ÇIKIYOR!

Ağrı Valisi Süleyman Elban, Leyla Aydemir'in cenazesinin ardından açıklamalarda bulundu. Vali Elban, "Çocuğu 8-10 açlık nedeniyle ölmüş ve çocuğun cesedinde herhangi bir darp, yaralama izi mevcut değil. Yine o süre zarfında herhangi bir vahşi hayvan tarafından yaralama da söz konusu değil. Herhangi bir istismar ve tecavüz emaresi de yoktur" dedi.

VALİDEN AÇIKLAMA! LEYLA’NIN ÖLÜMÜYLE AYRINTILAR ORTAYA ÇIKIYOR!

Ağrı Valisi Süleyman Elban, 18 gün sonra cesedi bulunan 4 yaşındaki Leyla'nın otopsi raporuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Vali Elban şunları söyledi:

"Otopsi ve değerlendirmeler neticesinde yavrumuzun kaybolduktan sonra 8-10 gün içerisinde ölmüş olduğu sonucuna varıldı. Daha sonra da, bir yerde bekletilmiş ve bulunmasından 2-3 gün önce de, bulunduğu suyun içerisine bırakılmış... Ölüm nedeni, 8-10 gün aç bırakılması...

Çocuğun cesedinde herhangi bir darp ve yaralkama izi mevcut değil. O süre zarfında vahşi hayvan yaralaması da söz konusu değil..."

"GÖZALTI VAR"

Gazetecilerin gözaltıyla ilgili sorusuna Vali Elban, 'Var, bazı ipuçlarımız da var. Çalışmalar devam ediyor, savcılık olayın üzerinde çok yoğun bir değerlendirmesi var.' yanıtını verdi.

LEYLA KAÇIRILMIŞ...

Gözaltı sayısıyla ilgili açıklama yapmayan Vali Elban, 'Kaçırılma mı, kayıp mı oldu' sorusuna ise 'Kaçırılma' yanıtını verdi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERleyla