UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SİYASİLERDEN 15 TEMMUZ MESAJI

FETÖ’cü 15 Temmuz hain darbe girişiminin ikinci yıldönümünde yaşananlar unutulmadı. O gecenin kahramanları yani Türk Milleti, ülkesine ve birliğine sahip çıktı. Askeriyle, polisiyle, gazetecisiyle darbe püskürtüldü. Türkiye bugün demokrasiye olan bağlılığını bir kez daha gösterecek 15 Temmuz şehitlerini anacak. Siyasiler 15 Temmuz’la ilgili düşüncelerini şöyle paylaştılar…

SİYASİLERDEN 15 TEMMUZ MESAJI

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Türkiye'nin eskisi gibi olmadığını ifade ederek, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın vizyonu sayesinde bugün hem gelişmişlik olarak, hem zihniyet olarak tarihimizin en güçlü, en dinamik, en istikrarlı dönemini yaşıyoruz. Milletimiz de bunun farkında olarak ülkesine, vatanına sahip çıkıyor." ifadesini kullandı.

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, Twitter hesabından, "15 Temmuz, birliğimize kasteden hainlere karşı Sayın Cumhurbaşkanımızın cesareti ve aziz milletimizin basiretiyle kazandığımız en şanlı direniş zaferidir." paylaşımında bulundu.

Adalet Bakanı Gül, "İki yıl önce tarihimizin hem en büyük ihanetlerinden birine hem de milletimizin eşsiz, destansı direnişine tanık olduk. 15 Temmuz tarihinde bir geceye bin destan sığdırdılar." dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Twitter Hesabından 15 Temmuz hain darbe kalkışmasının 2. yıl dönümünde, konuyla ilgili bir video paylaşımı yaptı.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLER15 TEMMUZ