UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ İSMİN CANI İTALYAN YEMEĞİ İSTEDİ,EŞİ ÖYLE BİR JEST YAPTI Kİ

Reddit’in kurucusu Alexis Ohanian’ın, dünyaca ünlü ABD’li tenisçi eşi Serena Williams’a yaptığı sürprize sosyal medyadan övgü yağdı.

ÜNLÜ İSMİN CANI İTALYAN YEMEĞİ İSTEDİ,EŞİ ÖYLE BİR JEST YAPTI Kİ

Canı İtalyan yemeği isteyen Serena Williams'a, eşi Ohanian jest yaptı.

Evlendikleri günden beri gözde çiftler arasında olan Serena Williams ve eşi Alexis Ohanian, bu kez de başka bir romantik haberle gündeme geldi.

Geçtiğimiz cumartesi gününü İtalya’nın Venedik kentinde geçiren çiftin gezi sebebi, Ohanian’ın yaptığı Instagram paylaşımı sonrası belli oldu. Birlikte Venedik’te çekilmiş oldukları fotoğrafın altına Williams’ı kastederek, “Canı İtalyan yemeği istedi, böylece…” notunu düşen Ohanian, eşine yaptığı jestle birçok güzel yorum aldı.

Bu, Ohanian’ın Williams’a yaptığı ilk romantik sürpriz değil. Williams, Eylül ayında dünyaya gelen kızlarıyla vakit geçirebilmek için tenis kortlarına bir süreliğine ara vermişti. 

Şubat ayında işe geri dönmeye karar verdiğinde, Ohanian üzerlerine “Dünyanın en iyi annesi” yazdırıp kızlarının fotoğraflarıyla süslediği 4 tane billboard’u Palm Springs yolu boyunca gösterilmek üzere kiralayarak başka bir jeste daha imza atmıştı.

İtalya, 2015’te Roma’daki Otel Cavalieri’de tanışan mutlu çiftin arasında 2016’da yine aynı mekanda Ohanian’ın Williams’a evlenme teklif etmesi sebebiyle de ekstra bir önem taşıyor.


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERserena williams  tenis  jest