UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CECELİ DOSYASI AÇILIYOR! KİMLERİN BİLGİSİNE BAŞVURULACAK?..

Ceceli olayında kimler şüpheli olarak çağrılacak, kimlerin ise bilgisine başvurulacak?..

CECELİ DOSYASI AÇILIYOR! KİMLERİN BİLGİSİNE BAŞVURULACAK?..

Ceceli-Sinem-İntizar olayında, savcılık çalışmasının tüm hızıyla sürdüğü öğrenildi.

Henüz dosyada neler olduğu hakkında(deliller v.s) net bir bilgi ve açıklama yok.

Ancak konuşulanlara göre, daha önceden de medyada yer bulduğu gibi, savcılığa şüpheli olarak çağrılacak ve ayrıca bilgi sahibi şahıs sıfatıyla dinlenmek üzere davet edilecek isimler ise iyice kulaktan kulağa yayıldı.

Şüpheli olarak; kamera şirketi ve çalışanları, Mustafa Ceceli, Cengiz Semercioğlu, Hürriyet, Haberler.com ve 2 mail atan şahıs olduğu söyleniyor.

Bilgi sahibi sıfatıyla ise çoğunluğu gazeteci isimlerden oluşan; Barış Kocaoğlu (Akşam), Müge Dağıstanlı (Posta), Bilal Özbilge (Beyaz Magazin programı yapımcısı), basın danışmanı Filiz Öcal, sanatçı Sinan Akçıl, DMC Genel Müdürü Samsun Demir, Sinan Özedincik (Sabah) ve UçanKuş TV’nin sahibi Can Tanrıyar ile ayrıca yine müzik ve magazin piyasasından önemli kişilerin olduğu ileri sürülüyor.

Üstteki son paragraftaki isimlerin, konuyla ilgili görüşlerine başvurulacağı, bilgi sahibi sıfatıyla davet edilecekleri, ancak çok ciddi bir çalışma içindeki savcılığın ayrıca tespit edebileceği “şüphelileri” de listeye ekleyebileceği iddia ediliyor. Fakat şu anda, soruşturmanın güvenliği açısından dosyayla ilgili hiçbir bilgi verilmiyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERMustafa Ceceli  selin imer  İNTİZAR