UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DİDEM SOYDAN’IN ‘TOST’ TARTIŞMASI SÜRÜYOR!

Didem Soydan, twitter sayfasından tost eleştirilerine ateş püskürmeye devam ediyor.

DİDEM SOYDAN’IN ‘TOST’ TARTIŞMASI SÜRÜYOR!

Manken Didem Soydan geçtiğimiz günlerde iki erkeğin ortasında gayet samimi bir yakınlıkta dans ederken videosunu paylaşmıştı. UçanKuş olarakta bizler bu videosunu paylaşarak sizlerin yorumuna bırakarak sunmuştuk.

“Biz ona dans demiyoruz ‘tost’ diyoruz. Yapılan eleştiriler umrumda bile değil” diyen Didem Soydan eleştirel yorumlara daha fazla dayanamayıp Twitter hesabından cevap verdi.

İşte Soydan’ın o tweetleri;

“Neyse bu arada bi tostçu mu açsam?”

“Keza dünyada dilediği gibi yaşayan, dans eden, içkisini içen, işini yapan ilk kişi olduğumu sanmıyorum. Bu paylaşımları bambaşka algılayan sizlersiniz.”

“Her paylaşımın olay olması bana değil size bağlı. Yoksa mayolu, iç çamaşırlı poz vermek benim işim. Ve dünyada bunu ilk yapan kişi değilim. İlk defa görüyormuşcasına olay büyütmek sizin işiniz. Siz o habere bu kadar ilgi gösteriyorsunuz ben değil.”

“İlgi çekmek, kin kusmak adına yaptıgınız yorumları "eleştiri" yapyık bozuldun kisvesi altına saklamayın. Önce eleştirinin sözlük anlamını ve ince ayarlı yollarına hakim olun sonra küfrü, hakareti lügatından ayıklayıp yazabiliyor musunuz onu deneyin.”

“Devamlı şekilde ne iş yaptığım soruluyor.Modellik yapıyorum. İşlerimi paylaşıyorum. Seneler içinde yaptığım çekimlerin ve defilelerin ve marka anlaşmalarının hepsi internette. Bana beni tagleyerek"sen ne iş yapıyorsun yeaa" diye sorduğun sorunun cevabı klavyenin altında”.

“Benim çekimlerim, defilelerim, çekim karelerim, gündüz, gece giydiklerim size uygun olmayabilir. Bunlar dikkat çekmek için değil istediğim gibi giyinip saklamadan o şekilde yaşadığım için gördüğünüz haller.”

“Kaç senedir sosyal medya kullanıyorsam (6 senedir instagramı kullanıyorum) ilk günden bugune takip eden herkes biliyor ki paylaşımlarım hiç değişmedi. Neyi sevip uygun gördüysem hep onu paylaştım. Dolayısı ile gündem olmak için özel bir paylaşım yok”

“Ama siz bu haberlere tıklayan meraklılar (aşağılama anlamında değil en düz hali ile "meraklılar")  Sizden ricam biraz zekanızı konuşturun. Magazin seviyor oluşunuz sizi bu kadar salak yapmak zorunda değil.

“Muhabirler ile karşı karşıya oldugunuzda ciddi haliniz "kızgın", sakin haliniz "üzüntülü", rahat haliniz "sert cevap verdi" olarak servis edilir. Bununla ya da herhangi bir şey ile derdim yok”

İki gün önce muhabir arkadaşlara rastladığımda bana bir hafta önce yüklediğim videoyu sordular. Ben o hafta boyunca dansla ilgili yazılan tonla küfürlü yorum arasından  "tost" benzetmesine istinaden biz o dansa artık "tost dansı" diyoruz dedim”

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERdidem soydan  twitter  dans  tost