UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“GENETİK VARİSİ DURUM BENDE Kİ”

Funda Arar hakkında çıkan "taç" ile ilgili söylentilere yanıt verdi: "Aklıma bile gelmedi öyle bir şey"

“GENETİK VARİSİ DURUM BENDE Kİ”

Ünlü şarkıcı Funda Arar yeni albümünün klip çalışması için kamera karşısına geçti. Yeni şarkısında depresif sözler olduğunu söyleyen Funda Arar, “farklı bir klip olacak. Albüm cuma günü çıkacak, kıştan beri de bu albümün üzerine çalışıyoruz” dedi.

Muhabirlerin, “Formunuzu nasıl koruyorsunuz?” sorusu üzerine, “biraz genetik varisi diyebileceğim bir durum var. estetik operasyonlar, bakımlar sürekli güzellik merkezleri gibi durumlar yok. Beslenmeme dikkat ediyorum ve spor yapıyorum” şeklinde cevap verdi.

Harbiye’deki konserinde kıyafetiyle ve tacıyla oldukça sükse yaratan şarkıcı, “popun kraliçesi modunda, diğer sanatçılara gönderme mi var” şeklindeki yorumlara da, “ne alakası var. Hiç aklıma bile gelmedi yok öyle bir şey” dedi.

Ne olmuştu?

Funda Arar Harbiye konserinde gösterişli tacını ikinci şarkısından sonra çıkararak, “Bu kadar kraliçelik yeter” diyerek kuaförüne çıkartmıştı. Bu esprili konuşması izleyenleri güldürürken bir yandan da  “diğer şarkıcılara gönderme mi yapıyor?” şeklinde yorumlara neden olmuştu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERfunda arar  taç  popun kraliçesi