UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MESUT YAR’DAN BEYAZ’A: “ÖNCE VELİAHTINI SEÇSİN, JÜRİ OLMAZ”

Mesut Yar, Bodrum’da bir mekanın açılışına girerken görüntülendi. Açılış öncesi kameralar tarafından görüntülenen Yar yeni projesinden tutunda, Beyazıt Öztürk’e, Okan Bayülgen’e dair merak edilenleri anlattı ve yine çok konuşulacak bir iddia ortaya attı!

MESUT YAR’DAN BEYAZ’A: “ÖNCE VELİAHTINI SEÇSİN, JÜRİ OLMAZ”

“Bodrum’da yaz sezonu nasıl gidiyor?” sorusuna Mesut Yar, “oğlanı askere gönderdik, hayırlı tezkereler diliyorum öncelikle ona. Onun dışında kendimizi yeni sezona hazırlıyoruz, hızlı bir sezon geliyor” şeklinde cevap verdi.

“BAŞLATTIĞIM TREND'E GERİ DÖNDÜM”

Star TV’de gündüz kuşağında yeni bir programa başlayacak olan Yar yeni projesiyle ilgili de tüyolar vermeyi, ihmal etmedi.

“Başlattığım trende geri döndüm. Haberin o boğucu tarafından uzaklaşıp insanları gülümsetmek gibi farklı bir iş olacağını düşünüyorum. Vuran kıran magazin değil de insanları motive eden bir şey olacak. Dizilerin azalacağını düşünmüştüm fakat bütün TV yöneticileri beni yine yanılttı. Geldiğimiz noktada maalesef dizilerin akışları bir hayli işgal edeceği seri yaşayacağız, dizilerin savaşını yaşayacağız yani”

“BEYAZ ÖNCE VELİAHTINI SEÇSİN”

Beyaz’ın TV8’e geçeceğini köşesinde duyuran Mesut Yar bu konuyla ilgili olarakta şu sözleri kaydetti.

“Beyazıt tek başına bir programda jüri olmaz, bence olması gereken şey Beyazıt’ın geçtiği yerde Talkshow’una devam etmesi. Beyaz henüz veliahtını seçmedi, adamın asabını bozmasın önce veliahtını seçsin ondan sonra bıraksın”

“BİZ YAŞLANDIKÇA ERGENLEŞEN İNSANLARIZ”

“Beni tek başına bırakırlarsa kral olurum, bu işler rekabet olmazsa olmaz” şeklinde bir de esprili dille konuşan Yar, “Beyazıt kimi işaret edebilir veyahut Okan Bayülgen bunu belirlemek lazım. Okan canlı Show sektörüne verdi kendisini ama ekranlara Okan’da lazım. Ne olursa olsun yüz eskimiyor. Biz yaşlandıkça ergenleşen insanlarız”

İDDİALI KONUŞTU!

Son olarak Yar, “Acaip şeyler olacak. Eylül’de başlayıp Ekim’de bitecek 8 dizi sayarım. İsim verirsem çok ayıp olur” şeklinde bir iddia ortaya attı.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYIN!

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13