UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BAKANLIK'TAN O HABERLE İLGİLİ FLAŞ AÇIKLAMA!

Adana'da eroin kullandığı için kocası tarafından terk edilen bir kadın, kayın validesine bıraktığı 4 çocuğundan birine devlet tarafından verilen aylık 750 lira yardım parasıyla eroin aldığı haberleri üzerine Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan açıklama geldi.

BAKANLIK'TAN O HABERLE İLGİLİ FLAŞ AÇIKLAMA!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği tarafından şu açıklamalara yer verildi;

Bugün bazı basın yayın organlarında yer alan ‘’Bağımlı kadının çocuğuna verilen yardım parasıyla eroin alıyor iddiası’’ haberlerine ilişkin aşağıdaki açıklamanın yapılması uygun görülmüştür. 

Anne üzerinden çocukların bakım ve sorumluluğunun üstlenilmesi amacıyla verilen sosyal ekonomik destek yardımının amacı dışında kullanılması nedeniyle, şu anda çocukların bakımını sağlayan babaanne adına verilmesi uygun görülmüştür. 

Habere konu olan çocuğumuzun tedavi süreci yakından takip edilmekte ve çocuğumuz ile diğer aile bireylerine psiko-sosyal destek sağlanmaktadır.

Aynı zamanda ailedeki diğer çocukların eğitimlerine devam etmesi konusunda uzman personellerimiz süreci yakından takip edecek ve aileye rehberlik sağlayacaklardır. 

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13