UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

"İDİL GELİNİN KINASI"

Geçtiğimiz aylarda Mert Fırat ilişkisi başlayan ve Eylül ayında nikah masasına oturmaya hazırlanan İdil Fırat'ın kına davetiyesi ortaya çıktı.

"İDİL GELİNİN KINASI"

Milliyet'in haberine göre, kısa süreli birlikteliklerinden sonra evlilik kararı alan İdil Fırat ve Mert Fırat'ın, düğünüyle ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı. 8 Eylül'de Alaçatı'da nikah masasına oturmaya hazırlanan çift, kınayı İstanbul'da yapacak. 27 Ağustos tarihinde Sait Halim Paşa Yalısı'nda kına gecesi düzenleyecek olan sosyetik güzel, davetiyesini arkadaşlarıyla paylaştı.

"İDİL GELİNİN KINASI"

Çiçek desenli mavi renkli davetiyenin üzerinde, 'İdil Gelinin Kınası' yazıldığı görüldü. İkili, düğün ve kınaya katılacaklar için ortak bir mail adresi açtı. Fırat'ın, oyuncuyla aynı soyadı taşıyan mail adresini, LCV olarak kullanması ise, dikkatlerden kaçmadı. Sosyetik güzelin, gece için kendisi ve yakın arkadaşlarına özel olarak bindallı diktireceği öğrenildi.

LCV NEDİR?

Lcv, lütfen cevap veriniz demektir. Davete katılmak isteyen kişi lcv yanında yazan telefon numarasını ya da maile ulaşarak kaç kişi katılacağını söyler. Bu çalışma ile daveti veren kişi davete gelmeyen kişilerin parasını ödemek zorunda kalmaz.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERİDİL FIRAT  MERT FIRAT  KINA GECESİ