UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GİZLİ SIRLAR ORTAYA ÇIKIYOR! DİANA'NIN SON TELEFON KONUŞMASI!

Prenses Diana'nın hem uşağı hem de sırdaşı Paul Burrell, prenses ile annesi arasındaki son telefon konuşmasının şoke edici detaylarını mahkemeye anlatmış.

GİZLİ SIRLAR ORTAYA ÇIKIYOR! DİANA'NIN SON TELEFON KONUŞMASI!

Prenses Diana'nın ölümünden sadece bir kaç ay önce annesi Frances Shand Kydd'la yaptığı telefon görüşmeleri, prensesin ölümüne ilişkin yürütülen soruşturma dosyasına girdiği ortaya çıktı. Prenses Diana'nın uşağı ve yakın arkadaşı olan Paul Burrell'in şahit olduğu telefon görüşmelerinde anne Frances kızını 'fahişelik' yapmakla suçlamış.

Anne Frances ve Prenses Diana arasında geçen son konuşmalar ölümünden 2 ay kadar öncedi. Prenses bir gün telefonun başında umutsuzca dururken odasına uşağı ve sırdaşı Paul Burrell girer. Prenses el işaretiyle telefonu dinlemesini ister. Burell ise duyduğu sesin Frances Shand Kydd olduğunu hemen anlar.

Görüşmenin gerçekleştiği günler Prenses Diana'nın müslüman işadamı Dodi El Fayed ile ilişkisinin artık ayyuka çıktığı dönemlere denk gelir. Basında her gün Dodi ve Diana'nın fotoğraflarının yayınlanması anne Frances'i iyiden iyiye sinirlendirmişti.

Bir yandan kraliyet ailesine direnen Prenses Diana diğer yandan annesiyle uğraşmak zorunda kalmış.

Kendini her zaman iyi bir Hristiyan olarak tanımlayan anne Frances kızının bir Müslümanla birilkte olmasını kabul etmemiş. Burrell o konuşmada Frances'in dini inançlara ve erkeklere karşı nefret dolu sözler sarf ettiğini anlattı.

Burrell son konuşmayla ilgili, "O, prensesi Müslüman erkekleri etkilemeye uğraşan bir fahişe olarak tanımladı ve daha bir sürü utanç verici sözler söyledi" dedi.

Prenses Diana telefon görüşmesi sonrası uzun saatleri odasında ağlayarak geçirdi ve gün Burrell'e bir daha asla annesiyle konuşmayacağını söylemiş. Burrell, Prenses'in kendine verdiği sözü tuttuğunu söyledi. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERprenses  diana  kraliçe  ingiltere