UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ SÖRFÇÜDEN ŞAŞIRTAN İTİRAF!

Çağla Kubat Posta gazetesinden Kezban Yılmaz’a röportaj verdi. “Çağla Şıkel deki estetik duruşu bende yok”

ÜNLÜ SÖRFÇÜDEN ŞAŞIRTAN İTİRAF!

Uzun yıllar televizyonda program, sunuculuk ve dizi oyunculuğu da yaptınız. ‘Arka Sokaklar’ dizisinden sonra ekranlarda görmedik sizi. Veda mı ettiniz yoksa televizyona?

‘Arka Sokaklar’daki Elif Komiser’i oynamaktan çok mutluydum aslında. Ama yetişemiyordum. Akademideki işime vakit ayıramadığım ayrıldım. Aslında televizyon programına çok sıcak bakıyorum. Özellikle sunuculuk kendimle çok özdeşleştirdiğim bir iş. Bu konuda kendimi çok da başarılı buluyorum. Mesela modellikte bunu söyleyemem. Çünkü sunuculuğa çok uzun yıllarımı verdim ve bu konuda kendimi çok geliştirdim. Bu yüzden sunuculukla ilgili uygun bir proje gelirse yaparım. Mesela çocuk ve sporla ilgili bir program olabilir.

'ŞIKEL'İN O ESTETİK DURUŞU BENDE YOK'

Modellikte kendinizi neden başarılı bulmadınız?

Estetik bulmadım çünkü. Asla pişman değilim. Ama mesela Çağla Şıkel’in o yürüyüşü, o estetik duruşu bende yoktu. Sporcu olduğum için belki de, o altyapıya sahip değildim. Çok az defileye çıktım zaten. Onlar da ‘Güzellik Kraliçesi’ olduğum için çıkmam gereken defilelerdi.

'ANNEM KIZAR BANA: KIZIM SAÇINI TARA, RUJ SÜR'

40’a merdiven dayadınız. Yaşlanma korkusu var mı?

Hayır. Bir tek, uzun yıllar spor yapmaya bağlı olarak dizlerimde sorun oluşmaya başladı. Bendeki yaşlılıkla ilgili kaygılar sporumu, antrenmanımı eskisi gibi yapamayacağım yönünde.

Aynaya baktığınızda “Hâlâ çok güzelim” diyor musunuz?

Hâlâ güzel olduğumu düşünüyorum. Ama çok da fazla aynaya bakan biri değilim. Hatta bazen sabahları saçlarımı taramayı bile unutuyorum. Yani hiçbir zaman çok ilgili olmadım bu konuyla. Annem çok süslüdür ve kızar bana “Kızım saçını tara, ruj filan sür” der.

Estetik var mı hiç?

Hiç yaptırmadım. Spora ek olarak doğru bir beslenme ve yaşam tarzım var.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERÇAĞLA KUBAT  ÇAĞLA ŞIKEL