UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

REHİNE KRİZİ SONA ERDİ!

İstanbul Pendik'te bulunan Melek Aknil Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde çalışan nişanlısını rehin alan uzman erbaş, teslim oldu.

REHİNE KRİZİ SONA ERDİ!

Olay, Pendik Melek Aknil Çok Programlı Anadolu Lisesi'nse yaşandı.  Uzman erbaş olarak görev yapan Umut D. birliğinden kaçtığını söyleyerek, aralarında kısa bir süredir sorun olduğunu iddia ettiği nişanlısı Hümeyra K'yı rehin aldı.

Umut K., nişanlısıyla birlikte kendisini üçüncü kattaki tuvalete kilitledi.  Olayın ihbar edilmesi üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Polis ekipleri, güvenlik gerekçesiyle okuldaki görevlileri, öğrenci velilerini bina dışına çıkartırken, bahçedeki gazetecileri de olay yerinden uzaklaştırdı.   Olay yerine Özel Harekat ekipleri sevk edildi. Özel harekat polislerinin yanı sıra Müzakere Timleri de devreye girdi.  Umut D.'nin müzakereci polise, silahının olmadığını ve elinde bıçak bulunduğunu söylediği öğrenildi.   Umut D.'nin "Öğrenmek istediğim bilgiler var, onları öğrenince kendisini serbest bırakacağım ve teslim olacağım" dediği belirtildi.

Yoğun müzakereler sonucu uzman erbaş, yaklaşık 1.5 saat sonra teslim oldu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERrehin