UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İLK AÇIKLAMA GELDİ: “KAPANMA GİBİ BİR DURUM SÖZ KONUSU DEĞİL!”

Geçtiğimiz aylarda Aydın Doğan’dan Demirören ailesinin eline geçen DHA’nın kapatılacağı iddia edilmişti. Demirören Haber Ajansı’nın (DHA) bu ay içinde kapatılacağa dair iddiaya açıklama geldi.

İLK AÇIKLAMA GELDİ: “KAPANMA GİBİ BİR DURUM SÖZ KONUSU DEĞİL!”

Demirören Haber Ajansı Genel Müdürü Salih Zeki Sarıdanişmet, söz konusu iddiaların gerçek dışı olduğunu belirterek, şu an için kapanma gibi bir durumun söz konusu olmadığını söyledi.

Sarıdanişmet, “DHA güçlenerek yoluna devam ediyor.  Hem finansal hem de operasyonel olarak Türkiye'nin en güçlü medya kuruluşlarından biri.  Diğer iddiaların hiçbirinin ciddiye alınır bir tarafı yok. Maksatlı spekülasyonlar” ifadelerini kullandı.

Dolar fiyatlarındaki aşırı yükselme sonrası geçtiğimiz hafta Demirören Medya Grubu İcra Kurulu Başkanı Mehmet Soysal yönetiminde çok kritik bir icra kurulu toplantısı yapılmış ve bazı tasarruf tedbirlerinin alınması kararlaştırılmıştı.

Toplantıya Hürriyet, Milliyet, Vatan, Posta, Fanatik, Kanal D, CNN Türk, D-Smart, DHA ve internet sitelerinin tepe isimleri tam kadro katılmış ve tenkisat için hazırlanan listeleri de yine bu toplantıda yönetime sunmuştu.

Ancak bu toplantıda da DHA’nın kapanmasına dair bir konunun masaya gelmediği bildirildi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERDHA  DEMİRÖREN  YILDIRIM DEMİRÖREN  AJANS