UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ALEYNA TİLKİ’DEN REKLAM İDDİALARINA İLGİNÇ YANIT!

Sosyal medyada Tilki'nin dün akşam ağlayarak paylaştığı video 'reklam' olarak adlandırılmıştı. Aleyna Tilki, hakkında çıkan 'reklam' iddialarına cevap verdi.

ALEYNA TİLKİ’DEN REKLAM İDDİALARINA İLGİNÇ YANIT!

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, önceki akşam sosyal medya hesabından Emrah Karaduman’a sert sözler söylemişti. Tilki, ağlayarak çektiği videoyu sosyal medya hesabından yayınlamıştı.

Aleyna Tilki, bu akşam saatlerinde Emrah Karaduman ile barıştı. Karaduman, Tilki’nin evine çiçek yolladı ve genç şarkıcının gönlünü aldı.

REKLAM İDDİALARINA YANIT GEÇİKMEDİ

Bazı sosyal medya kullanıcıları, Aleyna Tilki dün akşam ağlayarak paylaştığı videonun reklam olduğunu dile getirmişti. Aleyna Tilki, gözyaşı döktüğü videonun reklam olmadığını şu sözlerle yalanladı;

“Üzülmeme bile reklam diyen var, sevinen var. Niye ağladım, neden bu kadar dolmuştum, bilen bilir. Bu konuyu tekrar açmayacağım.” 

“ANNESİNİN CAN KIZI”

Öte yandan Aleyna Tilki’nin annesi Havva Tilki, sosyal medyadan kızıyla bir fotoğrafını paylaştı. Havva Tilki, fotoğrafın altına “Yanımda bir unicorn var. Annesinin can kızı, annesinin can kızları iyikimsiniz. Aldığım soluduğum nefes sizinle güzel.” notunu düştü.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERDonald Trump  trump  abd  müslüman