UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KALP KRİZİ GEÇİRMEDEN ÖNCEKİ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI!

Adana'da kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden ünlü oyuncu Yakup Yavru'nun ölmeden önce yaptığı son röportaj ortaya çıktı.

KALP KRİZİ GEÇİRMEDEN ÖNCEKİ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI!

Uluslararası Adana Film Festivali kapsamında "25. Yıl Emek Ödülü"nü almak için geldiği Adana'da Yaşam Boyu Başarı ve Onur Ödülleri Törenine katılan ünlü sanatçı Yakup Yavru'nun yerel bir televizyon kanalıyla yaptığı röportajda, moralinin yerinde olduğu görüldü.

Asıl mesleğinin öğretmenlik olduğunu oyunculuğa ek iş olarak başladığını anlatan Yavru, filmlerde küfür etmediğini ettirdiklerini belirterek, küfür etmeyi sevmediğini söyledi. Aslında kötü adam ve dramı çok iyi oynadığını belirten Yavru, bilmedikleri için bu rolleri kendisine verilmemesinden yakındı.

Hiçbir rol için bıyıklarını kesmeyeceğini söyleyen Yavru, "Ben kalp ameliyatı oldum 4 damar. Benden iki hafta evvel Müslüm Gürses olmuştu. Onun bıyıklarını kesmişlerdi. Ben kestirmem dedim, ameliyatta olmuyorum dedim caydım. Kalp nere bıyık nere... Yok dediler burnundan hortum koyuyoruz dediler. Türkiye'de bıyık ile ameliyata girip bıyık ile çıkan benmişim tek" diye konuştu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERkalp krizi  yakup yavru  ödül