UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

UYUŞTURUCUDAN GÖZALTINA ALINAN FENOMENLER HAKKINDA FLAŞ KARAR!

İstanbul'da narkotik polisi tarafından aralarında sosyal medya fenomenlerinin de yer aldığı birçok kişiye operasyon düzenlendi. Pucca lakaplı sosyal medya fenomeni Pınar Karagöz'ün de aralarında bulunduğu fenomenler polisteki ifadelerinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldılar. Evinde uyuşturucu madde bulunan Pucca'dan da kan örneği alınacağı öğrenildi.

UYUŞTURUCUDAN GÖZALTINA ALINAN FENOMENLER HAKKINDA FLAŞ KARAR!

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücedele Şube Müdürlüğü ile Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı, uyuşturucu madde kullanımını özendirici paylaşımlar yaptığı tespit edilen sosyal medya fenomenlerini takibe aldı.

Sosyal medya hesaplarında yapılan incelemelerin ardında polis, operasyon için harekete geçti.

‘Pucca’ mahlasıyla tanınan Pınar Karagöz, ‘Şam’ mahlasıyla tanınan rapçi Şamil Kürşat Oymak, ‘Burry Soprano’ mahlasıyla tanınan rapçi Burak Aydoğduoğlu ve Youtuber Ali Muhsin Atam’ın da aralarında bulunduğu şahıslar gözaltına alındı.

İstanbul merkezli olmak üzere Adana ve İzmir’in de aralarında olduğu 5 ilde gerçekleşen operasyonlarda, “PuCCa” mahlaslı sosyal medya fenomeni Pınar K., “Şam” kullanıcı adıyla bilinen rapçi Şamil Kürşad O., “Burry Soprano” kullanıcı ismiyle bilinen rapçi Burak A. ve youtuber Ali Muhsin A. adlı şüpheliler yakalandı. “PuCCa” ve “Burry Soprano” mahlaslı şüphelilerin adreslerinde kullanıma hazır fişek halinde uyuşturucu madde de ele geçirildi.

PUCCA’DAN KAN ÖRNEĞİ ALINACAK

Evlerinde az miktarda uyuşturucu madde bulunduğu bildirilen ‘Pucca’ Pınar Karagöz ve Şamil Kürşat Oymak’tan da kan örneği alınacağı öğrenildi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERPUCCA  BURRY SOPRANO