UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MAGAZİN MERKEZİ BUGÜN 20:00’DA UÇANKUŞ TV’DE!..

Gündemin kalbi “Magazin Merkezi’nde atıyor! Anılcan Tanrıyar ve Elife Yılmaz magazin gündemini tayin ediyor!.. Magazin Merkezi bugün 20:00’da uçankuş TV’de…

MAGAZİN MERKEZİ BUGÜN 20:00’DA UÇANKUŞ TV’DE!..

Apartman sakinlerinin Arda Turan isyanı! Arda Turan’a bir şok daha. Sütlüce’de Arda Turan’ın yaptırdığı otel inşaatının temel kazma çalışması nedeniyle binaları çöken Ertürk Apartmanı sakinleri, zararları karşılanmadığı iddiası ile Turan ve kardeşi hakkında suç duyurusunda bulundu.

Barcelona’dan Arda Turan yorumu! Katalan ekibinin basın sözcüsü Josep Vives, Medipol Başakşehir'in yaşanan olaylar nedeniyle 2.5 milyon TL para cezasına çarptırdığı yıldız futbolcuyla ilgili konuştu.

Arda Turan ve Berkay davasının duruşma tarihi belli oldu! Futbolcu Arda Turan ile Şarkıcı Berkay Şahin arasındaki olayla ilişkin duruşmanın yapılacağı tarih belli oldu. Taraflar, ilk kez 30 Ocak'ta hakim karşısına çıkacaklar.

Caner Erkin’den Asena Atalay’a şok suçlama! Caner Erkin, çocukları için ödediği nafakayı kendisine harcamakla suçladığı eski eşi Asena Atalay’a dava açıyor. Futbolcunun gerekçesi ise eski eşinin, nafakayı borcu yüzünden kapanan Maslak Sahne’yi yeniden açan babası Oktay bey’e aktardığı iddiası.

Kuşum Aydın: Televizyon kariyerim bitti! Şarkıcı Aydın’dan samimi itiraflar. 2. Sayfa programına konuk olan Aydın, estetik kurbanı olduğunu ve çok pişman olduğunu söyledi.

Doktorlar, Candan Erçetin'i yuhalayıp salonu terk etti! 20. Ulusal İç Hastalıkları Kongresi'nde Türkiye'nin 81 ilinden gelen doktorlara konser veren ünlü şarkıcı Candan Erçetin, yaptığı uyarı sonrası salondaki doktorlar tarafından yuhalandı.

Bir Demet bir de ben! Boşanma davası tam 2 yıldır sonuçlanmayan Ebru Destan, Demet Şener’le aynı talihsizliği yaşadıklarını söyledi. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13