UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CEM YILMAZ: “ŞARKI SÖYLEMEK ÇOK ZOR!”

Cem Yılmaz ile İskender Paydaş, "Arif V 216" adlı filminin şarkılarından oluşan albümü sevenleri için imzaladı.

CEM YILMAZ: “ŞARKI SÖYLEMEK ÇOK ZOR!”

Oyuncu, yapımcı ve komedyen Cem Yılmaz ile müzisyen İskender Paydaş, İstanbul'da hayranlarıyla bir araya geldi.

Kanyon D&R mağazasında düzenlenen etkinlikte, iki sanatçı bu yıl vizyona giren, senaristliğini ve başrolünü Yılmaz'ın üstlendiği "Arif V 216" filminin şarkılarından oluşan aynı adlı albümü sevenleri için imzaladı.

Etkinlikte basın mensuplarına açıklama yapan Cem Yılmaz, albümün müzik direktörlüğünü üstlenen Paydaş'ın çok önemli ve başarılı bir müzisyen olduğunu anlatarak, "Filmde 1990'lara ait pop şarkılarının söylenmesi fikri geldiğinden beri, hep İskender'le çalışmak istedim. Sağ olsun çok özel bir şey çıkardı ortaya." dedi.

"ŞARKILARI KENDİ SESİMLE DEĞİL, KARAKTERİN SESİYLE SÖYLEDİM"

Albümde şarkıları filmdeki "Arif" karakteri gibi söylediğini ifade eden Yılmaz, "Kendi sesimle değil, karakterin sesiyle söyledim. Tabii kendi sesim daha iyidir." diye konuştu.

Cem Yılmaz, müzikle hobi olarak ilgilendiğini de dile getirerek, şunları kaydetti:

"Şarkı söylemekle ilgili birçok arkadaşım beni tahrik ediyor. En son yakın zamanda İlhan Şeşen'in albümünde bir aranjemi istediler. Ben seslendirmiştim. Zor bir iş olduğunu da biliyorum. Müzikle ilgilenmek güzel bir şey ama bizim bağrımıza bastığımız birçok ses, sanatkar çok özel bir şey yapıyor, bu kesin. Şarkı söylemek gerçekten çok zor."

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERCEM YILMAZ  İSKENDER PAYDAŞ