UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ ÇİFT YENİDEN Mİ BARIŞTI?

Selin Şekerci ile Caner Cindoruk'un Nisan ayında başlayan ilişkisi geçtiğimiz günlerde bitmişti. Caner Cindoruk’un kıskançlıklarından bıkan Selin Şekerci ilişkiye nokta koymuştu. Önceki gün 'Çukur'un 'Cumali'si Necip Memilli’nin story’sinde paylaştığı fotoğraflar ‘Aşk yeniden mi başladı?’ dedirtti

ÜNLÜ ÇİFT YENİDEN Mİ  BARIŞTI?

İlk kez Temmuz ayında birlikte gittiklerini AVM'de görüntülenen ikili Instagram'da paylaştıkları fotoğraflarla aşklarını ilan ettiler.

Selin Şekerci, 9 Ağustos'ta sevgilisiyle tatilde çekildiği fotoğrafı sayfasında yayınladı. 19 Ağustos'ta ise bu kareyi “George Clooney Bey ne yapıyorsunuz?” notuyla paylaştı.

Çok geçmeden Caner Cindoruk da sevgilisiyle yer aldığı kareyi Instagram'a koydu.

Son zamanlarda bir arada görüntülenmeyen çiftten Caner Cindoruk, Selin Şekerci’nin başrolünü üstlendiği ‘Sevgili Komşum’un galasına katılmayınca ayrılık ortaya çıktı. Çok geçmeden ikili fotoğrafları silip, birbirlerini takipten çıkardı.

Önceki gün Necip Memilli’nin story’sinde paylaştığı fotoğraflar ‘aşk yeniden mi başladı?’ dedirtti.

Memilli, önce Selin Şekerci’nin fotoğrafını “Şu güzelliğin altındaki masumluğu da altındaki cada-lozluğu da altındaki şirretliği seviyorum” notu ile paylaştı.

Dakikalar sonra yakın dostu Caner Cindoruk’un fotoğrafını yayınlayıp altına şu notu düştü: “Kendisi canım ciğerim olur, beni çok seviyor… Dayanamıyor bana!”

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERcaner cindoruk  selin şekerci