UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MURAT BAŞOĞLU SERBEST BIRAKILDI!

Öz yeğeni Burcu Başoğlu ile uygunsuz görüntüleriyle gündeme gelen sunucu Murat Başoğlu, darp ve tehdit iddiasıyla Bodrum'da gözaltına alındı, ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

MURAT BAŞOĞLU  SERBEST  BIRAKILDI!

Bodrum'un Gündoğan mahallesinde Hande Bermek ile iddiaya göre boşandığı eşi Murat Başoğlu arasında ailevi nedenlerden sözlü tartışma yaşandı. Çıkan tartışmada Hande Bermek'in yanında bulunan arkadaşı Emre Sönmez (47) ile Murat Başoğlu arasında arbede yaşandı. Emre Sönmez ve Murat Başoğlu, daha sonra Bodrum Devlet Hastanesi'ne giderek rapor alıp taburcu oldu.

Olaydan sonra Murat Başoğlu, jandarma tarafından Hande Bermek'i ölümle tehdit ettiği, ayrıca Emre Sönmez'i ise darp ettiği iddiasıyla gözaltına alındı.

Adliyeye sevk edilen Başoğlu hakkında 6284 Sayılı 'Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun' kapsamında, 3 ay süreyle önleyici tedbir uygulanmasına karar verildiği belirtildi.

MURAT BAŞOĞLU TUTUKSUZ YARGILANMAK ÜZERE SERBEST BIRAKILDI

Bodrum'da gözaltına alınan sunucu Murat Başoğlu, jandarma karakolundaki işlemleri sonrası sevk edildiği adliyede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERMURAT BAŞOĞLU