UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MAGAZİN MERKEZİ BUGÜN 20:00’DA UÇANKUŞ TV’DE…

Magazin gündemine damga vuran son haberler! Bugün Magazin Merkezi’nde 20:00’da Uçankuş tv’de masaya yatırılacak…Yılların usta ismi, magazinin kara kutusu Bilal Özcan ve Elife Yılmaz magazin gündemini tayin ediyor!..

MAGAZİN MERKEZİ BUGÜN 20:00’DA UÇANKUŞ TV’DE…

İşte programdan satır başları:

Ahmet Kural, Sıla davasında yeni gelişme!

Ahmet Kural-Sıla davasında yeni gelişme. Kural, yaşanan olayla ilgili bilgi kirliliği yaratılıp karalanmaya çalışıldığını iddia etti.

“Gerekli dersi çıkardım ve psikolojik yardım alacağım!..”

Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök, şarkıcı Sıla'yı darp ettiği iddia edilen Ahmet Kural’a yönelttiği sorulara, oyuncunun avukatından gelen cevapları yazdı.

Berkay’dan Murat Dalkılıç ve Arda Turan yorumu!

Popçu Berkay, eşi Özlem Ada Şahin ile önceki akşam Nişantaşı'nda görüntülendi. Berkay sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Berkay, Arda Turan ve Murat Dalkılıç sorularıyla ilgili neler söyledi?

Neco’dan büyük beddua! eşini darp ettiği iddia edilmişti

Kendisinden 25 yaş küçük eşine şiddet uyguladığı iddiasıyla daha önce 'bir ay evden uzaklaştırma' cezası alan sanatçı Neco’ya, bu kez de 'üç ay uzaklaştırma' cezası verildi. Kanal D Magazin Müdürü Asiye Acar'a konuşan Neco, "Allah bu haberleri çıkaranların cezasını versin" sözleriyle, şiddet iddiasını yalanladı.

Ceren Hindistan için o davada karar çıktı!

Mustafa Sandal ile aşk yaşadığı iddia edilen Ceren Hindistan'ın “Kanser hastası kızını tedavi ettirmiyor” iddiasıyla hakkında dava açan hastaneye karşı sosyal medya hesabından hakaret ve tehditlerde bulunduğu gerekçesiyle başlatılan soruşturma takipsizlik kararıyla bitti.

Adrıana Lima son kez Vıctorıa's Secret Fashıon Show'a çıktı!

Türk yazar Metin Hara ile aşk yaşayan Adriana Lima, son kez Victoria's Secret Fashion Show'a çıktı. Defilenin açılışını yapan Brezilyalı model, gözyaşlarına hakim olamadı.

Ezgi Mola kalbini kime kaptırdı?

Bu hafta aşk bombaları art arda patladı. Sadettin Saran – Emina Jahovic, İrem Derici – Genco Ecer, Mustafa Sandal – Ceren Hindistan ve son olarak da Ezgi Mola – Mustafa Aksakallı aşkı gündeme bomba gibi düştü.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmagazin merkezi  magazin  bilal özcan