UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TWETTER SAHTE HESAP TEMİZLİĞİ YAPTI!

En son temizliği Temmuz ayında yapan Twitter, geçtiğimiz günlerde yeni bir temizlik yapmış gibi gözüküyor.

TWETTER SAHTE HESAP TEMİZLİĞİ YAPTI!

Sahte hesap kullanıcılarına ayar!

TWETTER SAHTE

HESAP

TEMİZLİĞİ YAPTI!

En son temizliği Temmuz ayında yapan Twitter, geçtiğimiz günlerde yeni bir temizlik yapmış gibi gözüküyor.

Popüler sosyal medya ağlarından Twitter, sahte hesap konusunda en tahammülsüz şirketlerden birisi. Şirket, pek çok nedenden dolayı sahte hesaplar üzerinde bir listeme yapıp, belirli periyotlar halinde bu hesapları siliyordu.

Takipçi sayılarında dikkat çeken düşüşler bulunuyor!

Son günlerde Twitter’da kullanıcılar, takipçi sayılarında anlık ve dikkat çeken düşüşler yaşadığını dile getirdi. Özellikle sahte takipçilerden oluşan hesapların, takipçi sayıları oldukça ciddi boyutlarda düşmüş durumda.

Temmuz ayında yapılan temizlik sonrası Twitter, bir sorundan dolayı bazı hesapların yanlışlıkla silindiğini belirterek tekrar kullanıma açmıştı.

Reklam sahtekarlığı araştırma şirketi olan ‘Social Puncher‘ın yaptığı araştırmaya göre, Temmuz ayındaki temizlik sonrası yüksek kitleli profillerde giden takipçilerin yaklaşık üçte biri geri gelmişti.

Yapılan açıklamanın devamında ise, geçtiğimiz Cuma günü bu kullanıcıların tekrardan kaybolduğu belirtildi. Elon Musk da bu silinmeden etkilenen profillerden birisine sahip.

Takipçi sayısı 23 milyon olan Elon Musk, son birkaç gün içerisinde 20.000 takipçi kaybettiğini belirtti. Musk’ın takipçi satın alması pek muhtemel değil, ancak takipçi satın alarak hesabını yönetenlerin daha küçük sayılara alışması gerekiyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERtwetter  sahte hesap  kullanıcı