UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HALUK PİYES'TEN ŞAHAN GÖKBAKAR'A AĞIR SÖZLER!

Oyuncu Haluk Piyes, ‘Recep İvedik’ tiplemesiyle rekorlar kıran Şahan Gökbakar’ı topa tuttu. Önceki gün Malatya Uluslararası Film Festivali’nde konuşan Haluk Piyes, ‘Orasını burasını kaşıyan tiplemelerle paranızı çalıyorlar’ diyerek yeni bir polemiğin fitilini ateşledi.

HALUK PİYES'TEN  ŞAHAN GÖKBAKAR'A  AĞIR SÖZLER!

Komedyen Şahan Gökbakar'ın izlenme rekorları kıran film serisi 'Recep İvedik'i eleştirenler kervanına bir isim daha eklendi.

“BİZDE DE SUÇ VAR”

Önceki gün Malatya Uluslararası Film Festivali'nde söyleşiye katılan Haluk Piyes, isim vermeden Recep İvedik'e gönderme yaptı. 43 yaşındaki oyuncu, "Sanatçı; toplumdaki problemleri beyaz perdeye taşıyan insandır. Ancak azaldı. Küfürler, orasını burasını kaşıyan tiplemeler... Bunlarla paranızı çalıyorlar. Bizde de suç var. Hepimiz onlara gülüyoruz ve prim yaptırıyoruz" diyerek Şahan Gökbakar'a taş attı.

“ANNEM HARAM DİYOR”

Haluk Piyes, 'Recep İvedik'e eleştirisini şu sözlerle sürdürüp kendi misyonunun da altını çizdi: "Topluma faydası olmayan işlerde oynayacağıma kendi filmlerimi yaptım. Bugüne kadar milyonlarca dolar reddetmişim. Ben de isterim annemi pamuklara sarayım, yatlarda dolaştırayım. Allah'tan annem 'Yavrum iyi ki o paraları yemedin, haram para bunlar' diyor."

Bakalım Şahan Gökbakar, kendisini eleştiren Haluk Piyes’e ne cevap verecek merak konusu… 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13