UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DEMET AKBAĞ BU KEZ ‘HAFİZE’ OLDU!

Canlandırdığı her karakter ile bir öncekini unutturan Demet Akbağ, şimdi de ‘Hafize’ oldu. Ata Demirer ve Demet Akbağ’ı yeniden bir araya getiren ‘Hedefim Sensin’de Akbağ, yine sürprizli bir karakter yarattı!

DEMET AKBAĞ BU KEZ ‘HAFİZE’ OLDU!

İnişli çıkışlı halleriyle, bir günde 4 mevsim yaşayan kadın Hafize, güzü yaşarken korkutacak, baharda ise neşe saçacak.

Filmin fragmanında Ata Demirer’in karakteri ‘Zekeriya’nın, ‘Hafize’yi anlattığı cümle, seyirciye kahkahanın işaretini veriyor: “Gündüzleri köylü bacı, geceleri Suzan Avcı.”

Ata Demirer’in kaleminden çıkan ve Kıvanç Baruönü’nün yönettiği filmin başrollerini Ata Demirer, Demet Akbağ, Gonca Vuslateri, İlker Aksum, Tarık Ünlüoğlu, Erkan Can paylaşıyor. Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği ‘Hedefim Sensin’ 30 Kasım’da vizyonda!

Filmin konusu ise şöyle:

İstanbul’da başlayıp Gökçeada’da devam eden hikâyede, Ata Demirer bu sefer Zekeriya adında bir çiğ köfteciyi oynuyor.

Zekeriya Taştan, hayatını İstanbul sokaklarında çiğ köfte satarak kazanmaktadır. ‘Bülbülün çilesi dilindendir’ misali, Zekeriya'da bir gün yanlış yerde, yanlış zamanda öter. Böylece İstanbul’u terk etmek zorunda kalır. İlk defa ayak bastığı Gökçeada’da sadece Zekeriya’nın hayatı değişmekle kalmaz, Hafize’nin (Demet Akbağ) , Leyla’nın (Gonca Vuslateri) ve Yarım Hasan’ın (İlker Aksum) da hayatı da tamamıyla değişir; yani artık kaderin hedefinde kahramanlarımız vardır.


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERDEMET AKBAĞ  ATA DEMİRER  FİLM