UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MURAT BOZ’DAN ASLI ENVER SORULARINA KAÇAMAK YANIT!

Acun Ilıcalı ve Murat Boz gecelerde. Murat Boz, Aslı Enver ile haklarında çıkan barışma iddialarına ne yanıt verdi? Acun Ilıcalı, Master Chef yarışmasından diskalifiye olan Murat hakkında neler söyledi?

MURAT BOZ’DAN ASLI ENVER  SORULARINA  KAÇAMAK YANIT!

Murat Boz ve Acun Ilıcalı önceki akşam Etiler’de bir mekan çıkışı görüntülendi. Acun Ilıcalı, “O Ses Türkiye” ekibinin “Master Chef” programına konuk olması hakkında “O Ses’teki yemeklerden yakınıyorduk. Genç arkadaşlarımız çok güzel yemekler hazırladı. Çok beğendik.” dedi.

“SURVIVOR’A KATILMA DURUMU HİÇ OLMADI”

Acun Ilıcalı, “Master Chef” yarışmasından diskalifiye edilen Murat Öztürk hakkında konuştu. Ilıcalı, Murat Öztürk’ün “Survivor” yarışmacısı olmayacağını vurgulayarak “Survivor’a katılma durumu hiç olmadı zaten öyle bir şey düşünmedik. O sosyal medyada çıkan bir haber. Şöhret güzel bir şeydir ama tehlikelidir. Bu ikisini bir arada taşımak kolay değil. Murat’ın biraz daha sakin olması lazım. Önümüzdeki yıllarda Murat’ın güzel anlarını akıllarda tutabilirsek hepimiz için ve onun için iyi olur.” dedi.

MURAT KURAL BOZMADI

Muhabirler, yakışıklı popçuya Aslı Enver ile haklarında çıkan barışma iddialarını hatırlattı. Boz, barışma iddialarıyla ilgili sorular karşısında tebessüm ederek “Çok teşekkür ederim. Özel hayatımla ilgili konuşmuyorum.” dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERacun ılıcalı  murat boz  aslı enver