UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“BENİ ZORLADIN. BEN BAŞKALARI GİBİ DEĞİLİM!”

Cristiano Ronaldo’ya tecavüz suçlamasıyla ilgili yeni belgeler ortaya çıktı.

“BENİ ZORLADIN. BEN BAŞKALARI  GİBİ DEĞİLİM!”

Spiegel’in yayınladığı ve olayın yaşanmasının ardından 2009 yaz-sonbahar dönemindeki yazışmaları açıklayan belgelere göre yıldız futbolcu, Kathryn Mayorga ile Las Vegas’ta yaşadığı ilişkiye dair itiraflarda bulundu.

Portekizli futbolcunun o dönem olayın sonrasında avukatlarıyla yaptığı belirtilen yazışmalarda girdikleri cinsel ilişkinin karşılıklı rızaya dayanmadığını itiraf ettiği belirtildi. Kendisine tecavüz suçlaması yönelten Mayorga’nın ilişkinin öncesinde kendisine defalarca karşı çıktığını belirtti.

“SONRADAN ÖZÜR DİLEDİM”

Oyuncunun avukatlarının yaşananlara dair kendisine yönelttiği sorulara Ronaldo’nun verdiği yanıtlarda “Bana vermek istemedi. Bunun yerine eliyle tatmin etme yoluna gitti. Ancak kendini hazır bir hale getirdi. Bütünüyle kabaydı. Sonradan özür diledim” dediği iletildi.  

“DEFALARCA DUR DEDİ”

Futbolcunun avukatları Mayorga’nın hiç sesini yükseltip yükseltmediğini, bağırıp bağırmadığını sordular. Dökümanlara göre Ronaldo “Bana bir çok kez ‘hayır’ ve ‘dur’ dedi” ifadelerini kullandı.

“BEN BAŞKALARI GİBİ DEĞİLİM”

Ronaldo’nun ayrıca avukatlarının sorgulaması karşısında kadının yeni tanıştıkları için seks yapmalarının uygun olmadığını söylediği ancak buna karşın yine de penisini tuttuğunu anlattığı, “İlişkinin ardından ‘Beni zorladın. Ben başkaları gibi değilim’ dedi. Ben de üzgün olduğumu söyledim” dediği aktarıldı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13