UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SEN İNSAN MISIN! 1 AYDIR SAHİBİNİN BIRAKTIĞI YERDE BEKLİYOR!

Rize'de yaklaşık 1 ay önce yolun kenarına bırakılan köpek, bırakıldığı yerden hiç ayrılmayarak sahibini bekliyor.

SEN İNSAN MISIN! 1 AYDIR SAHİBİNİN BIRAKTIĞI YERDE BEKLİYOR!

Kaderine terk edilen köpek 1 aydır sahibinin kendisini almaya geleceği umuduyla yol kenarından ayrılmıyor.

Günümüzde hayvan besleme hevesi hemen herkesi sarmış durumda.

Hayvanı beslemek istemek kolay ama bakımı istemek kadar kolay olmuyor. Rize’de de hayvan sahiplenmenin kolay olmadığının bir göstergesi yaşandı. Rize’de kimliği henüz belirsiz olan şahıs sahiplendiği hayvanı bakamayınca otobanın kenarında bıraktı.

Rize’nin Ardeşen ilçesinden Çamlıhemşin ilçesine giden yolun kenarına bırakılan köpek, 1 aydır bırakıldığı yerden ayrılmayarak kendisini oraya bırakan sahibini bekliyor.

Bırakıldığı yeri terk etmeyen köpek bölgede esnaflık yapan Mehmet Kaptan tarafından fark edildi.

Köpeği aç kalmaktan kurtaran Kaptan, her gün düzenli olarak köpeğin yemeğini kendi eliyle yedirerek sahibinin biran evvel pişman olup geriye dönmesini ümit ediyor.

Köpeğin perişan bir vaziyette olduğunu dile getiren Kaptan köpeğin yağmurda bile yerinden kımıldamadığını ifade etti. Kaptan “Bu köpek 1 ay önce bir araba tarafından bırakıldı buraya. Tam bir aydır buradan hiç ayrılmıyor, sahibini bekliyor. Sadece siyah arabaları görünce peşine gidiyor. 1 aydır yağmurda çamurda bu hayvan burada sahibini bekliyor. Bizde artık mecbur kaldık yemek vermeye. 2 gün kaybolmuştu, yavruları olmuş 4 tane. Onları besliyor. Bu hayvan tamam da bunu bırakan buraya nasıl bir insandır?” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERRİZE  TERK EDİLEN KÖPEK