UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TALİHSİZ KADIN YANGINDAN KAÇTI, KABLOLARA TAKILDI!

İzmir’de yaşlı bir kadın evinde çıkan yakından kurtulmak isterken kablolara takıldı. Yaşlı kadın yanarak can verdi.

TALİHSİZ KADIN YANGINDAN KAÇTI, KABLOLARA TAKILDI!

Talihsiz kadın Ömriye Kayacıoğlu'nun (76) eşini 20 gün önce kaybettiği ve yalnız yaşadığı öğrenildi. Ömriye Kayacıoğlu'nun oğlu Tevfik Kayacıoğlu, yangın söndürme çalışmalarını yaşlı gözlerle izleyip "Annemiz gitti" diye feryat etti.

İzmir'in Ödemiş ilçesinde, yalnız yaşadığı evinde çıkan yangından kaçmak isterken, elektrik direğinden merdivenlere sarkan kabloya takılarak düşen Ömriye Kayacıoğlu (76), yaşamını yitirdi. Kayacıoğlu'nun kesin ölüm nedeni otopsi ile belirlenecek. Ev ise tamamen yanarak, kullanılamaz hale geldi.

Ödemiş'in Gölcük Mahallesi'nde bulunan Ömriye Kayacıoğlu'na ait 2 katlı yığma taş evde saat 14.30 sıralarında yangın çıktı.

Alevler kısa sürede tüm evi sararken, yalnız yaşayan Kayacıoğlu, panikle dışarı kaçmak istedi. Ancak bahçeye çıkan merdivenlere, elektrik direğinden sarkan kabloya takılarak, düştü. Kayacıoğlu, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü. Yangında ev tamamen yanarak, kullanılamaz hale geldi.

Jandarma ve savcı ise Ömriye Kayacıoğlu'nun cansız bedeninde inceleme yaptı.  Eşarbı ve hırkası ile kollarında yanık olduğu tespit edilen Ömriye Kayacıoğlu'nun alevleri söndürmeye çalıştığı başaramayınca da can havliyle dışarı kaçmak istediği belirlendi. Kayacıoğlu'nun kesin ölüm nedeni yapılacak otopsi ile ortaya çıkacak.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERİzmir  yangın  yaşlı kadın