UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

AMAN DİKKAT! BÜYÜ YAPAN MEDYUM VATANDAŞLARI DOLANDIRDI!

Batman'da medyum Mehmet Mustafa Aydın isimli adamın, yüzlerce kişiyi büyü yapma vaadiyle kandırarak paralarını aldığı iddia edildi.

AMAN DİKKAT!  BÜYÜ YAPAN MEDYUM VATANDAŞLARI DOLANDIRDI!

İnternet sitesi üzerinden büyü siparişi aldığı iddia edilen Medyum Mehmet Mustafa Aydın isimli şahıs, büyü yapma yalanıyla çok sayıda insanı dolandırdı.

KARGO İLE MALZEME GÖNDERİYOR

İnternette kendine ait bir site açan dolandırıcı medyum, çok sayıda büyünün açıklamalarını ve faydalarını yazdı. İddialara göre kendisini telefonla arayan insanlardan önce verdiği hesap numarasına para yatırmasını isteyen medyum, daha sonra gerekenleri kendisinin kargoyla göndereceğini söyleyerek insanları ikna ediyor.

"1 BÜYÜ 1300 TL, 2 BÜYÜ 2200 TL"

Yaptığı büyünün 'Kara büyü' gibi olmadığını 'Rahmani' olduğunu yani dinen bir yaptırımının olmadığını iddia eden medyum, 1 büyü için yaptıracak kişiden 1300 TL para isterken 2 büyü yaptırılması durumunda ise indirim yaparak 2200 TL'ye halledilebileceğini belirtiyor. İnsanlara büyü için garanti de veren şahıs, büyünün tutmaması durumunda ise ücretsiz olarak işlemin tekrarlanacağını söylüyor.

VERGİ LEVHASI VAR

İnsanları kendine güvendirmek için kendi sitesi olan buyuyapanhocalar.com adresinden 'Yaşam koçluğu ve astroloji sertifikası' ve 'Vergi levhasını da yayınlayan medyum Mehmet Mustafa Aydın'ı mağdur olan insanlar mahkemeye verdi. Mağdurlar, umutlarını ve paralarını sömüren bu dolandırıcının hukuk karşısında cezalandırılmasını ve başka insanların bu kişi tarafından mağdur edilmemesini istiyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERbüyü  eski sevgili