UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KREŞ HEMŞİRESİ OLMAYI BEKLERKEN HAYATI KARARDI!

Özel bir kreşte hemşirelik teklifi üzerine İngiltere'den Hollanda'ya giden İngiliz hemşire Sarah Forsyth, hayalleriyle buluşmayı beklerken bir anda hayatı karardı.

KREŞ HEMŞİRESİ OLMAYI BEKLERKEN HAYATI KARARDI!

İngiliz suçlu John Reece'in tuzağına düşen Sarah, yaşadığı korkunç günleri anlattı. Her akşam 20 adamla birlikte olmaya zorlandığını, istenilen parayı elde edemediğinde fiziksel şiddete maruz kaldığını söyleyen Sarah, hala o günleri unutamadığını söyledi.

İngiliz hemşire Sarah Forsyth, İngiltere'den Amsterdam'a kreş hemşireliği için başvuruda bulundu ve kabul edildi. Ancak Sarah'ın kâbusu tam da bundan sonra başladı.

İngiliz suçlu John Reece'in tuzağına düşen Sarah, firmanın yeri olarak gözüken yere gidince başına silah dayanarak kaçırıldı ve seks kölesi yapıldı.

arah "Yaşadıklarım korkunçtu. Her akşam 20 adamla birlikte olmaya zorlanıyordum. İstedikleri kadar para alamayınca dövüyorlardı. Hala o günlerle ilgili kâbuslar görüyorum" dedi.

Sarah, 1997'de kaçarak kurtuldu ve kendisini seks kölesi yapan çete polislerin operasyonuyla yakalandı.

Genç kadın ise yaşadığı korkunç anları geçtiğimiz aylarda çıkardığı kitabında anlattı. Kitap kısa sürede çok satanlar listesine girdi.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERTACİZ  CİNSEL İSTİSMAR